Čapí hnízdo se mění na call centrum

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Premiér Andrej Babiš se dostal do úzkých poté, co daroval své telefonní číslo kandidátům za hnutí ANO. Bezradní kandidáti mu nyní volají 24 hodin denně. Nebohý Babiš teď nestíhá makat, protože musí stále telefonovat, přišel tak s nápadem na přeměnu farmy Čapí hnízdo na call centrum. Z nepřetržitých telefonátů obvinil symbol korupce, Miroslava Kalouska.

Nedávno jsme na billboardech mohli vidět, že Andrej Babiš v rámci své předvolební kampaně do komunálních voleb obdaroval členy sekty ANO 2011 svým telefonním číslem. Bohužel zapomněl, jaká banda pologramotných opic za jeho hnutí kandiduje. Nyní je pod neustálým tlakem jeho spolustraníků, kteří se ho vyptávají na nejrůznější dotazy, více či méně spojené s komunálními volbami. Dle důvěrných informací od zdroje blízkého agentovi Andrej Babiš prý již týden nespal a nebyl schopen ani odejít na toaletu. Řešením vyvstalé situace má být předělání Čapího hnízda na call centrum, ve kterém budou denně non-stop operátorky vyřizovat požadavky kandidátů do zastupitelstev dříve, než bude premiér Bureš hospitalizován. Na místě se již začalo s instalací telefonních budek.

Andrej Babiš rozdal telefonní číslo neuvěřitelnému množství idiotů.

 

Situace se zdá naprosto kritická. Dle dostupných informací si totiž většina kandidátů neumí ani zavázat tkaničku a ve volném čase si hrají s kamením. Tuto situaci samozřejmě naše redakce předvídala, ale když jsme chtěli o možnosti výskytu problému opakovaně informovat premiéra, jeho telefon byl obsazený. Nakonec se redakci Paralelních listů podařilo odchytit premiéra, jak se schovával ve křoví u Strakovy akademie a vyzpovídat ho. ,,Ty hlasy, příšerné hlasy. Pořád tělefonují a něco chtějí. Pan Stuchlík mi dněs třikrát tělefonoval ohledně rozměrů a konzistence svého výkalu. Něbudu to dělat! Člověk denně maká na vládě, rozdává koblihy kde může, a pak ten ožrala ožralý symbol korupce Kalousek rozdá v hospodě vaše číslo štamgastům a oni pořád něco chtějí.”

Nebohý Bureš teď nedá telefon z ruky

 

Samozřejmě je nám pana Bureše líto, ale jeho současná situace může sloužit ostatním jako poučení o stinné stránce politického marketingu, sestavování kandidátek a o tom, že byste nikdy neměli dávat číslo lidem, kteří neumí do pěti napočítat, ale jejich obličej se hezky vyjímá na billboardu. Snad se ostatní politici i naši milí čtenáři díky této chybě rozdávání čísel vyvarují.

Post Author: Hermor

Neustále opilá a zdrogovaná kreatura, která zapomněla, na jaké planetě a v kterém století se nachází. Obvykle jej můžete potkat na hlavním nádraží v Praze, jak po vás chce drobák. Vyznavačem názoru, že nejlepším lubrikantem jsou dětské slzy.