Zpráva o kolapsu prezidenta na Zemi živitelce je sprostá lež!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Se zájmem sledovala celá Česká republika zdravotní komplikace pana prezidenta, které jej potkaly během návštěvy Země živitelky. Naštěstí se ukázalo, že celá aféra byla zbytečně nafouklou bublinou. Fámy o špatném zdraví dnes vyvrátil sám mluvčí Pražského hradu Jiří Ovčáček.

„Celé je to samozřejmě vykonstruovaná fáma. Pan prezident je zdravý jako řípa a prostatu má jako osmnáctiletý mladík. Mediální masáž, která se včera rozjela po všech českých zpravodajských serverech, je odporná snaha o poškození osoby Miloše Zemana v očích jeho voličů.“

Společně s Aeronetem, Středoevropanem a Sputnikem jsme tak jediná média, která nepodlehla této hnusné masáži, zachovala si chladnou hlavu, a nepublikovala pod vidinou snadného lajku tuto evidentní lež, která měla rozpoutat mezi voliči nejistotu.

Zprávy o chatrném zdraví jsou lživé. Pan prezident na první pohled srší životem.

Jen připomínáme, že obsahem tolik sdílené lži byla informace, podle které Miloš Zeman během průvodu za zpěvu hymny ztratil nohu. Na úvodní konferenci jej proto musel dovézt erární golfový vozík. Během oběda se pak údajně dusil a prodělal mrtvičku. Právě proto prý prezident vypadal poněkud dezorientovaně a apaticky.

K celé mediální kachně se nám zcela exkluzivně vyjádřil i Jiří Ovčáček, který dementoval vykonstruovaný problém.

„Informace, kterou přednesla úplatná česká média za mrzkých třicet stříbrných jsou samozřejmě lživá, ačkoliv se chytře zakládají na pravdě. V první řadě musím připustit, že je pravda, že se pan prezident účastnil průvodu, během kterého byla zpívána česká hymna. Neztratil však nohu, ale notu.

Striktně odmítáme tvrzení, že pan prezident není schopen ujít pár set metrů do konferenční haly. Pronájem golfového vozíku měl pouze symbolizovat určitou nadřazenost nad běžnými návštěvníky Země živitelky.

Golfový vozík pana prezidenta si získal srdce českých vlastenců, kteří mu začali přezdívat “papamobil”. Povšimněte si na pravé straně bodyguarda střežícího kufřík s červeným tlačítkem a balíčkem Pampers.

Během konference si pan prezident nestěžoval novinářům na tuhou stolici, ale tvrdou stoličku, na které byl nucen sedět a která mu tak způsobovala nepříjemnou bolest krční páteře. Není pravda, že pan prezident se zakloněnou hlavou spal. Jednalo se pouze o relaxaci.

Pan prezident skutečně zvažuje přejmenování agrosalónu Země živitelka na Země žíznitelka, důvodem jsou však dlouho trvající horka, která sužují Českou republiku, nikoli nealko, které bylo panu prezidentovi provokativně podstrčeno během konference. Pan prezident hrdě odolal a ani se ho nedotkl.

Miloš Zeman právě zaznamenal další odporný faul, který na něj nastražila Pražská kavárna, když mu podstrčila minerálku namísto slíbeného lahváče!

V neposlední řadě se prezident během oběda nedusil a ani neměl mrtvičku. Ve skutečnosti si jen pochutnal si na dušené mrkvičce. Také je sice pravda, že se Miloš během návštěvy akce zakuckal, rozhodně ale není pravda, že vykašlal ruskou štěnici. Jednalo se pouze o kardiostimulátor, který stejně potřeboval vyměnit baterie.”

Podivný předmět, který vypadl Milošovi z úst rozhodně není ruská štěnice nebo protéza jazyka!

Mluvčí pana prezidenta závěrem odsoudil všechna média, která vlastní Bakala, a výslovně zlomil hůl nad lidmi, kteří nosí červené trenýrky, případně jiné spodní prádlo této barvy.

Děkujeme panu Ovčáčkovi za cenné informace, které pomohly narovnání celé situace. Apelujeme nejen na naše čtenáře, aby se nenechali napálit senzačními zprávami, které možná dobře zní, ale nejsou založeny na pravdě. Čtěte proto pouze média, kterým můžete důvěřovat. Sputnik, Středoevropan a samozřejmě nás – Paralelní listy!

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi