Dominik Feri sexuálně zneužil skupinu aktivistek

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Žižkovské autonomní sociální centrum Klinika se otřásá v základech, pod rouškou tmy útočí Dominik Ferina, který neovládá své animální africké geny. Nic mu není svaté a znásilní, koho potká.

 

Autonomní sociální centrum Klinika je známé především tím, že se zde schází neomarxistická sluníčkářská havěť placená Chorošem. Na tomto místě se pravidelně pálí vlajky, protestuje proti glorifikaci Milady Horákové, ale také zde členové místní ekoteroristické odnože organizace Green piss pijí sójové lektvary, slzy dětí z Nigérie, objímají stromy, pořádají mezidruhové orgie, olizují krysí anály a vyvolávají strašidlo komunismu, které prý obchází Evropou. Dle našich zdrojů však v poslední době byly všechny tyto volnočasové aktivity mladých soudruhů narušeny zvýšenou intenzitou útoků ze strany Dominika Feriho.

Zde brutální násilník Dominik Ferina napadl několik mladých neomarxistek

 

Klinika se tak dostala do svízelné situace, dokonce horší, než když čelila útokům ze strany Spolku přátel Adolfa Hitlera. Žádný z místních levicových ubožáků totiž nečekal, že přestože budou obhajovat menšiny, jak jen mohou, v temnotě číhá na správný okamžik bestiální násilník Dominik Feri, zvaný Ferina. Redakci Paralelních listů se podařilo vyzpovídat jednu z napadených aktivistek, která si ovšem přála zůstat v anonymitě, z důvodů obavy o své zdraví. „Prostě jsem jen tak stála na zahradě a pila veganský avokádový džus říznutý vlastní močí. Když na mě z křoví vyskočil Dominik Ferina a okamžitě mi začal cpát penis do análu, v tu ránu jsem křičela z plných plic, že mi poškozuje plíseň, kterou si tam tak pečlivě pěstuju. On však vůbec nedbal na můj pláč, ani prosby o to, aby přestal. Dokonce si ani nevzal žádný z ekologicky nezávadných zelených femi lubrikantů a drhnul mě na sucho, neřád jeden. Ještě teď jsem fyzicky i psychicky odřená.“

Obětí násilníka se stala i populární česká herečka filmů pro nejmenší Drahomíra Jůzová.

 

Náš informovaný zdroj však uvedl, že napadených aktivistů je celá řada a figurují mezi nimi muži, ženy, muži, co se identifikují jako ženy, ženy, co se identifikují jako muži, ženy a muži, co se neidentifikují ani s jedním pohlavím, zástupci třetího pohlaví, co se identifikují jako děti, děti, co se identifikují jako mravenečníci a pár mimozemšťanů, kteří byli jen na turistické návštěvě.

 

Přestože tento přečin vyšetřuje policie, zdá se, že Dominik Ferina trestu unikne díky své poslanecké imunitě. Další zločin tohoto protekčního imigranta ze Sýrie, který zůstal nepotrestán. Naše české ženy jsou zde znásilňovány muslimy, ale to naši vládu nezajímá. Úpadek české kultury a křesťanských hodnot je skoro dokonán.

 

Post Author: Hermor

Neustále opilá a zdrogovaná kreatura, která zapomněla, na jaké planetě a v kterém století se nachází. Obvykle jej můžete potkat na hlavním nádraží v Praze, jak po vás chce drobák. Vyznavačem názoru, že nejlepším lubrikantem jsou dětské slzy.