Řetězce stahují oblíbené vepřové panenky!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Na obranu tradičních vepřových panenek dnes vystoupil před poslanci Tomio Okamura (SPD). Nelíbí se mu totiž, že se prodejci příliš bojí protestujících muslimů. Marketingová oddělení některých obchodních řetězců navíc během uplynulých dnů zaregistrovala anonymní zastrašující telefonáty, které vyhrožovaly kobercovými nálety, pokud z pultů hypermarketů okamžitě nezmizí vepřové panenky.

Nad oblíbenou vepřovou panenkou se stahují mračna

,,Podívejte se, s teroristy se prostě a jednoduše nevyjednává,” shrnul situaci Tomio Okamura, jenž podobné konflikty obvykle vnímá jako příležitost pro zviditelnění se před lepšolidmi a možnost ukrást komunistům tolik cenná procenta ve volebních preferencích. ,,Panenka je neodmyslitelná česká tradice. I já jsem jednu takovou měl, když jsem býval u maminky na Moravě. Jednoduše nemůžeme připustit, aby nám nějací cizáci kecali do toho, co máme nebo nemáme kupovat. I dneska, když jdu nakupovat a procházím okolo pultu s panenkami, dýchne na mě vzpomínka na dětství. Vybavím si, jak jsem se s ní mazlil a žužlal ji… Tohle prostě budoucím generacím odepřít nesmíme!”

Podobně se na celou situaci dívají i sociální pracovníci. Ti díky vepřovým panenkám zaregistrovali mnohem hlubší vztah mezi dcerou a otcem. V případě, že holčička vlastní vepřovou panenku, existuje mnohem větší pravděpodobnost, že získá zájem svého otce. V některých případech je zájem tak veliký, že hraničí téměř se závistí a hladem. Tento fenomén se sice ještě nepodařilo detailně prozkoumat, předběžné výsledky ale hovoří o tom, že pokud si hraje dcera s jiným druhem panenek, rovná se prakticky otcův zájem nule. V rámci sociálních zvyklostí tradiční rodiny tedy sociologové hovoří o hrubém zásahu do rodinných vazeb. To celé nahrává panu Okamurovi do karet. Poměrně velká část populace si sice o Okamurovi myslí, že je to buzerant, ten ale paradoxně lpí na hodnotách tradiční rodiny, přestože sám takovou nikdy nedisponoval.

Muslimové během pokojné demonstrace před Tescem ukazují na odstavec v Koránu, který popisuje, jak má panenka vypadat.

Aby toho nebylo málo, všimla si vzniklého povyku v České republice i Evropská unie, jež se jak jinak postavila za práva migrantů. Unii totiž vadí, že vepřová panenka nemá obvyklé vlastnosti této hračky. Tak například komisař EU Karl Flachs ohodnotil její šatník jako “gastroporno”. Na první pohled je totiž zřejmé, že panenka nedisponuje ani módními hadříky, ani drahou kabelečkou, natož předraženými botičkami. Ty navíc nemá na co nazout, neboť není vybavena končetinami.

,,Vždyť je to hnus. Kdo normální by si chtěl hrát s flákotou masa? Vozit kus vepřového v kočárku, povídat si s ním a říkat, že je to panenka? Je to nechutné a barbarské. Ostatně jako celý východ, český zapadákov nevyjímaje,” nesmlouvavě argumentuje Flachs. ,,Prostě a jasně, panenka bude tepelně upravená a oblečená dle slušných mravů, jinak nevidím jediný důvod, proč by se takový humus měl prodávat. V tomto směru pokládám protesty Novoevropanů (poznámka redakce: migrantů) jako naprosto oprávněné a jsem rád, že se ozvali.”

Podobné výroky ze strany Evropské unie obvykle jen prohlubují tzv. blbou náladu způsobenou bruselským diktátem. Sám Tomio Okamura na podobné novinky obvykle reaguje tak, že zlostně přimhouří oči. Jak však přiznává, už pomalu nemá kam mhouřit, neboť jeho oči jsou téměř zavřené. Se vztyčeným prstem a katanou tak posílá do Bruselu jasnou zprávu o nekompromisním Czexitu a následném napojení republiky na Japonsko, coby východní provincii. V Japonsku totiž ve skutečnosti nikdo neřeší, s čím se mazlíte a po čem slintáte.

ilustrační foto: Nelegální sklad zbraní a munice, který byl minulý měsíc objeven v Turecku

Celá záležitost však nabrala další obrátky po tom, co obchodní řetězce v uplynulých dnech zaregistrovaly několik výhružných telefonátů požadujících okamžité stažení vepřových panenek z prodeje. Pokud by se tak nestalo, jsou spící buňky v České republice připraveny probudit se a za pomoci kobercových náletů dosáhnout svého po zlém. Ačkoliv policie nebere podobné výhrůžky na lehkou váhu, v tomto případě budou bezpečnostní opatření jen minimální. Obvyklý Novoevropan přicestuje do Evropy s iPhonem v levé ruce a s potvrzením o ztrátě dokladů v pravé. Je tedy poměrně nízké riziko, že by s sebou migrant přitáhl i koberec. Zároveň je nepravděpodobné spáchání teroristického útoku kobercem zakoupeným přímo v České republice. Jak je známo, koberce z polyesteru totiž nelétají.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi