Legalizace pervitinu v ČR

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Už se vám někdy stalo, že vám před Moskvou došel pervitin? Díky novému zákonu Ivana Bartoše se tak již nestane. Zákaz pervitinu prosazený farmaceutickou lobby má konečně na kahánku.

Poslaneckou sněmovnou prošel nový zákon o legalizaci pervitinu pro léčebné účely, který řeší momentální tristní legislativu na tomto poli. Současný stav neumožňuje vážně nemocným lidem využívání této léčivé látky pro vlastní účely, naopak je nutí kupovat často velmi drahé, méně účinné léky od farmaceutických korporací. Pacienti se proto museli často uchylovat k méně bezpečným, zato legálním alternativám jako čichání týden používaných ponožek, mazání genitálií tygří mastí nebo k jiným běžně využívaným praktikám terapeutického zařízení AKTIP. Tuto iniciativu velmi uvítaly subjekty jako Český svaz smažek a organizace Piko je lék.

Tiskový mluvčí organizace Piko je lék

 

Počítá se, že nový zákon bude mít skvělý dopad na skomírající českou ekonomiku zasaženou nebývale strmým růstem cen másla. Samotný Ivan Bartoš nový zákon komentuje slovy „Konečně se nám podaří vymýtit tuto část šedé ekonomiky a přesunout ji do bílé. Pervitin je již dlouhou dobu jeden z největších českých vývozních artiklů a minulé vlády jej nebetyčně opomíjely. Za svůj domácí produkt bychom se neměli stydět, ale jít s ním hrdě na trh. A vzhledem k novému geopolitickému směřování České republiky na východ je přeci nemožné, aby vám před Moskvou něco došlo, protože v Moskvě došlo už všechno.  Nový zákon vyhovuje i Evropské komisi, která oznámila, že Česká republika je vzorem pro Evropu, jak vyrábět pervitin bez použití plastů.

 

Mikuláš Peksa s Danou Balcarovou si užívali divoký večírek na ruské ambasádě, pervitin byl samozřejmě součástí

 

Pokud vše půjde hladce a nový zákon podepíše prezident, vejde v platnost na začátku září. Situace se prozatím vyvíjí příznivě a vypadá to, že farmaceutické lobby bude brzy poraženo, čímž se náš tradiční český lék dostane opět do obchodů. Proto neváhejte a navštivte své nejbližší pikařství nebo pikárnu s lokálně vyrobeným pikem a jako správní vlastenci podpořte českou ekonomiku!

 

Post Author: Hermor

Neustále opilá a zdrogovaná kreatura, která zapomněla, na jaké planetě a v kterém století se nachází. Obvykle jej můžete potkat na hlavním nádraží v Praze, jak po vás chce drobák. Vyznavačem názoru, že nejlepším lubrikantem jsou dětské slzy.