VÍME PRVNÍ: Tématem dnešního tiskového brífinku jsou jaderné zbraně v držení ČR!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Prezident republiky Miloš Zeman svolal na dnešních 16:30 tiskový brífink. Jeho téma tají, naše redakce se jej však dozvěděla exkluzivně jako první. Miloš Zeman plánuje prostřednictvím svého mluvčího oznámit, že Česká republika disponuje jaderným arzenálem a je připravena jej použít.

Dle důvěryhodných informací, které naše redakce obdržela, má Česká republika v držení několik hlavic středního doletu a 1,5 atomové bomby. V současnosti také probíhá vývoj jaderných zbraní nové generace. Stalo se tak v návaznosti na kritiku malého počtu investic do budoucnosti. Do roku 2030 by tak měla mít Česká republika k dispozici moderní jaderný arzenál srovnatelný s arzenálem světových velmocí. Takovýto vývoj je velice drahý, dle našeho zdroje se však jedná o velice výhodnou investici. Prosperitu to přinese celé zemi. Na vývoj bude uvolněno 1,2 bilionu korun, které našel premiér Andrej Babiš (ANO) schované v šuplíku ve Strakově akademii. Část zbraní plánuje vláda nabízet k prodeji prostřednictvím Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových. Je možný také výměnný obchod jaderných zbraní za nová bojová vozidla a výstroj pro armádu.

Před Andrejem Hamižným se žádné miliardy neschovají.

Naše redakce také ví, kde sídlí centrum pro vývoj těchto zbraní. Není to nikde jinde než v ocelovém srdci republiky – Ostravě. Při budování se řídilo příslovím “Pod lampou je největší tma”, budova je totiž umístěna v centru města v komplexu označovaném jako OC Nová Karolina. Již při výstavbě se spekulovalo, zda se nejedná o jadernou elektrárnu. Této teorii nahrává zejména vzhled budovy. Nyní je tedy potvrzeno, že zde vedle např. McDonaldu nebo KFC sídlí tajné centrum pro vývoj jaderných zbraní, další odloučená pracoviště se nacházejí v zavřených důlních šachtách po celém Ostravsku. Hejtman Moravskoslezského kraje, Ivo Vondrák, si tuto skutečnost pochvaluje, neboť dle něj vzniknou nová pracovní místa a zlepší se životní úroveň celého kraje. Případné vojenské intervence NATO a následného bombardování se nebojí. ,,Ať si tu klidně ty bomby shodí, nepůjde vidět rozdíl,” míní Vondrák.

Nemůžeme zapřít podobu ostravské Karoliny s jadernou elektrárnou.

Za tímto náhlým oznámením může stát snaha Miloše Zemana setkat se konečně s prezidentem USA, Donaldem Trumpem. Pravděpodobně si vzal příklad z diktátora Kim Čong-Una z Korejské lidové demokratické republiky (KLDR), který se setkal s Donaldem Trumpem tento týden. Na schůzce probírali možná řešení krize na Korejském poloostrově a jeho možnou denuklearizaci. Je očividné, že prasident Zeman zvolil stejný postup. Jako velice pravděpodobná se jeví možnost vyhrožovat zničením Slovenska a nechat vyhladovět lidi na Ostravsku, Karvinsku a Bruntálsku. Zda bude takto smělá taktika úspěšná, ukáže čas. Naše redakce sehnala vyjádření Bílého domu. ,,Provedli jsme preventivní kobercový nálet nad Čečenskem v rámci stabilizace a zakotvení demokracie v regionu. Zvažujeme provést dnes v noci opakovaný nálet, jen tak pro sichr,” prozradil nám mluvčí Bílého domu, John Black.

Miloš Zeman by se rád podíval do Bílého domu, vzhledem k jeho zdravotnímu stavu se však Hrad připravuje na plán B.

Zda tato taktika zafunguje a prasident se konečně podívá do Bílého domu, nelze s jistotou určit. Na Hradě však myslí již na plán B a v případě úmrtí Miloše Zemana ještě před cestou do USA, bude jeho popel rozprášen z letadla nad Bílým domem.

 

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.