STALO SE: Vatikán zkoumá zdraví a chování Miloše Zemana. Může být posedlý ďáblem!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 9 minut.

Potichu se o tom špitá posledních pár týdnů. Teď veřejné tajemství prosáklo na veřejnost a způsobilo menší poprask. Speciální komise pro inhumaci nesvatých bytostí ve Vatikánu na jaře projednávala teorii, podle které je náš prezident posedlý ďáblem!

Mluvčí Ovčáček se tak znovu postavil do pozice skutečného obránce našeho prezidenta. A to přesto (nebo právě proto), že i po několika letech neznáme přesný obsah jeho pracovní smlouvy s Milošem Zemanem.

Dobová fotografie, Jiří Mephisto Ovčáček v roce 2013 na Pražském hradě před podpisem pracovní smlouvy. Co je přesně předmětem smlouvy, není známo.

„Prosím vás, tohle je už naprostý vrchol drzosti!“ komentoval vzniklou situaci mluvčí prezidenta Ovčáček. „Omlouvám se, ale někoho, kdo bere jako bernou minci spekulace o nadpřirozených jevech, navíc v souvislosti s prezidentem Zemanem, jednoduše nemohu brát vážně. Prezidenta sice trápí zdraví, to je ale při jeho stáří pochopitelné. Hlavní je, že mu stále slouží hlava a že má radost ze života. Důrazně se chci postavit zejména spekulaci o kopejtku, které má údajně namísto nohy. Taktéž takzvanou nekrózu kůže bych nahradil příznačnějším termínem stařecké skvrny.“

Kardinál Duka pana prezidenta osobně prohlédl a vyvrátil fámy o posednutí ďáblem.

Obdobně se k obvinění vyjádřil i kardinál Duka. Ten je jako zaměstnanec církve o dění ve Vatikánu obvykle velmi dobře informován. ,,Samozřejmě mě jako nejvyššího státního hodnostáře pověřili, abych pana prezidenta ohledal a v případě, že zjistím jakékoliv známky posednutí, okamžitě poslal pro zkušené exorcisty. Naštěstí se spekulace ukázala být  planým výmyslem. Pan prezident je zcela zdráv. Odmítl sice vypít svěcenou vodu, ale vodu nepije ani obyčejnou. I lékaři jsou toho názoru, že pokud by se v jeho alkoholickém oběhu zvýšila hladina krve, mohlo by ho to zabít. Pan prezident sice trochu chlastá a nadává lidem, na stránku druhou, už je přeci jen v tom senilním věku, kdy může s úsměvem posílat děti do prdele, močit si na veřejnosti do kalhot a lidé se na něj i tak budou dívat jako na milého a dobrosrdečného staříka. Ale posednutí ďáblem? To je heretický nesmysl.”

K pravidelným happeningům patří očistné upalování spodního prádla Miloše Zemana

Kladně hodnotí chování pana prezidenta i uklízečky z Lán. Právě zde v poslední době prezident tráví nejvíce času. Nejmenovaná členka prezidentské uklízecí čety nám mimo záznam sdělila, že pan prezident je v poslední době jako vyměněný. Dříve byl cítit kouřem, ale co se dal na indické učení a modlí se k improvizovanému oltáříku, už kouřem tolik nečpí. Sice začal smrdět po síře, ale stále je to pokrok. Dokonce i povlékání postelí není tak časté, jako tomu bylo dříve. Od té doby, co Miloš Zeman odpočívá, levitujíc 5 centimetrů nad matrací, se znatelně snížilo ušpinění a propálení povlečení. Pan prezident prý doslova srší životem. ,,Je pořád stejně sprostý mrzout. Ale když vás pošle do prdele, nebo vám jinak sprostě vynadá, je vidět, jak z toho má radost. Já toho kouzelného staříka prostě miluju! Snad mezi námi bude ještě hodně dlouho!” sdělila nám doslovně uklízečka.

Miloš Zeman už nešpiní ložní prostírání! Na snímku s překvapeným komorníkem Alfrédem.

A v tom je právě problém. Podle lékařských testů by měl být Miloš Zeman dávno mrtvý. Existuje dokonce nemalé procento populace, které si to vyloženě přeje. Miloš má ve svém chorobopisu tolik anamnéz, že se jeho obsah začíná podobat odbornému slovníku pro lékařské fakulty. A přesto žije. Minulý měsíc dokonce musela k prezidentovi narychlo přijet rychlá záchranná míchačka s cementem, když si při zakopnutí o koberec zlomil játra.

Starý jezevec srší životem a háže smrtelné bonmoty.

Pochybnosti neskrývá ani otec John Constantine, který celý život cestuje po světě a vede nekonečnou válku mezi nebem a peklem. Ten do České republiky přicestoval po tom, co se doslechl o výstředním hradním pánovi, který terorizuje své okolí. ,,Nejdříve jsem si myslel, že je to obyčejný vampýr, který pije lidem krev. Diagnóza bude ale trochu složitější. Jsou tu prostě otázky, na které neexistuje jednoznačná odpověď. Tak třeba jeho nevysvětlitelné návaly energie, nebo naopak dlouhá období letargie a potácení se na hraně života a smrti. V tom musí být něco nečistého. Je například všeobecně známo, že Miloš Zeman by upsal duši ďáblu, jen aby se mohl setkat s Donaldem Trumpem. A povím vám, něco tady setsakramenstky smrdí. Ten jeho mluvčí je prostě hodně divnej patron. Už to, jak před lety najednou vytáhl pozvánku do Bílého domu, ale nikdo ve Spojených státech o tom nevěděl…”

(Ne)splněné přání zřejmě ďáblovi brání, aby si Miloše odnesl do pekla

Zatím je příliš brzy na jakékoliv závěry, ale pokud se podíváme na Milošův žebříček hodnot, osobní setkání s americkým prezidentem je to poslední, čeho chce ve svém životě dosáhnout. A přitom mu tato banalita stále protéká mezi prsty. ,,Za dobu mé kariéry je to poprvé, ale začínám uvažovat o tom, že se Zemanovi podařilo obelstít ďábla. Domluvit schůzku českého a amerického prezidenta se zdá být jako neřešitelný problém. Do úzkých se tedy Miloš Zeman dostane, až se schůzka uskuteční. Myslím si, že právě tohle je obsahem jeho smlouvy s ďáblem, ve které se upsal. A pokud je Miloš Zeman skutečně v přítomnosti démona, zcela logicky to má neblahý dopad nejen na jeho osobnost, ale i na jeho tělesnou stránku,” dodává otec John Constantine.

Jiří Ovčáček v Lánech čistí Milošův oltářík potřísněný krví.

Kdo v celém případu lže, se nejspíše dozvíme až za několik let. Jiří Ovčáček se nicméně nechal slyšet, že Miloš Zeman z ústavních důvodů nemůže a nebude znovu kandidovat na prezidenta. Nepatrný zásah do zákonů by ale povoloval dosazení Miloše Zemana s titulem “pRezident evil”. Je pravděpodobné, že Donald Trump své křeslo neobhájí a s dalším prezidentem snad bude ohledně schůzky s Milošem Zemanem kloudnější domluva. Koneckonců, každý má svoji cenu.

 

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi