Bílý Průsmyk vypsal odměnu sto tisíc septimů na Andreje Babiše.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Stojíme právě před nešťastnou majitelkou obchodu U Válečnice, Adriannou A., která má s Babišem již mnohaleté zkušenosti. ,,Vždycky přijde v noci, chodí tiše jako myš a bere si vše, co ho napadne. Posledně mi ukradl i zboží, které mi v minulosti sám prodal,” komentuje otřesnou situaci majitelka. Přitom Babiš je v těchto končinách již velmi známou firmou. Dle anonymního zdroje, člena cechu zlodějů, dělal dlouhou dobu Andrej tomuto cechu vůdce. Poté však všechno kradené zboží ukradl sám a utekl.

Majitelka obchodu U Válečnice má zlostný výraz v očích, jen si na zákeřného lupiče vzpomene.

K celému případu se vyjádřila i místní policie: ,,I used to be an adventurer like you, then I took an arrow in the knee,” sdělil nám policejní náčelník. Řešením je dle tamních policistů vypsání odměny ve výši 100 000 septimů, což by mělo vést obyvatele Bílého Průsmyku i okolních držav ke snaze Babiše chytit. Bohužel, obyvatelé počítají s variantou, že i kdyby se jim povedlo dostat jej za mříže, známý zločinec se nejen dostane zpátky na svobodu, ale zároveň si odnese onu odměnu a veškerý jejich majetek.

Policie v Bílém Průsmyku nám celý případ dopodrobna objasnila.

K politováníhodné situaci nepřispívá ani fakt, že od té doby, co Babiš své řádění započal, začaly kolovat zvěsti o návratu Daňorozeného. Šedovousí si povšimli, že lesy se nese starodávný, mocný a lidmi dávno zapomenutý řev “KAM PAN” a v celé zemi se začaly objevovat daně. Pokud by se potvrdily obavy některých odborníků, mohl by jím být právě Babiš. Legenda totiž praví, že pouze Daňorození dokáží pohltit daně, poplatky a pokuty úplně od kohokoliv, a to i bez sebemenšího důvodu.

Než Andrej cech zlodějů opustil, působil nějaký čas na pozici vůdce, vedle něj je zobrazen náš anonymní zdroj, který si nepřál být prozrazen.

Pakliže by tato skutečnost byla pravdivá, je jen otázkou času, kdy bude bývalý člen cechu zlodějů schopen svými řevy smést samotného jarla Bílého Průsmyku, Balgruufa Velkomožného, a převzít tak vládu nad stovkami obyvatel. Nezbývá, než doufat, že se zvěsti o Daňorozeném nepotvrdí a Andrej Babiš bude dál jen spokojeně krást vše, co mu přijde pod ruku.

 

Post Author: admin

Zakladatel webu. Nudný, cynický, sarkastický, otravný, ironický, samolibý, paličatý jedinec, který má krom těchto i další kladné vlastnosti.