Českou republiku zasypal saharský písek. Okamura vyhlásil operaci Pouštní bouře!!!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Je tomu sotva pár měsíců, kdy se Česká republika potýkala s nelegálními sněhovými mraky, které k nám posílalo Německo (bližší informace zde), a už stojíme před dalším invazivním pokusem o manipulaci podnebím a krajinou naší krásné země. Českou republiku zasypal písek ze Sahary!

„Jen hlupák to nevidí! Pokud vám nestačí jako důkaz ani toto, patrně vám neotevře oči ani když vám budou migranti řezat hlavy!“ rozlítil se Tomio Okamura při dnešním krizovém zasedání SPD. „Je nadmíru jasné, že se někdo pokouší přestěhovat do České republiky poušť, aby se tu migrantům lépe přizpůsobovalo.”

V České republice se začínají objevovat první pouště. Vlastizrádní sluníčkáři a proradní greenpeace je označují jako přírodní rezervace

Není to přitom poprvé, kdy naši republiku pokryla tenká vrstva žlutého prachu. Situace se opakuje zhruba jednou za dva roky, což značí na velmi pečlivě plánovaný a trpělivý plán změnit naši kotlinu na odporné duny písku. Přední odborníci SPD z Vysoké školy života spočítali, že by se tak za tohoto tempa mohlo stát již během následujících dvou tisíc let. S tím SPD rozhodně nesouhlasí a dává agresorům jasnou zprávu: “NAŠI ZEM SI VAŠÍM PÍSKEM ZASYPAT NENECHÁME!!!“. SPD pojala celou záležitost skutečně vážně a vyhlásila na území České republiky stav ohrožení, v rámci kterého dochází k několika zásadním opatřením.

V obecnou nemilost upadla například správa a údržba silnic, neboť se ukázalo, že po celou zimu silničáři sypali komunikace vlastizrádným pískem. Bojkotovány jsou taktéž stavební společnosti, které odmítly nahradit písek proevropskou černozemí.

Českou republiku zasypaly tuny ilegálního písku

„To je ale jen začátek!“ hřímá Tomio u řečnického pultíku. „Jakmile odstraníme z dětských hřišť veškerá pískoviště (které nejsou ničím jiným, než minipoušťmi), znovu obsadíme všechny hraniční přechody a budeme vozidla kontrolovat, zda v nich nedochází k nezákonnému pašování písku.”

Samozřejmě neziskové organizace velmi dobře utajily, kdo za modifikací podnebí a krajiny stojí. Jako velmi dobře informovaní vlastenci však moc dobře víme, kdo v tomto případě tahá za nitky! Na lehkou váhu nebere situaci ani Tomio Okamura, který si uvědomuje vážnost situace a veškeré kroky běží pod jednotným označením operace Pouštní bouře.

Česká vlastenka se na dovolené zbavuje nastřádaného cizáckého odpadu

Tomio Okamura zároveň vyzývá všechny správné vlastence, aby nenechávali nic náhodě a volně se povalující větrem zaváté hromádky písku sbírali do tašek, pytlů a nádob. Až v létě poletí do tradičně vlasteneckých destinací jako je například Tunisko, Egypt nebo Maroko, mají vysypat písek zpět do pouště, aby zdejším obyvatelům ukázali, že v České republice nejsme na žádné cizácké šmejdy zvědaví.

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi