STALO SE: SPD se radikalizovalo na odnož islámských extremistů!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Každý zkušený specialista na terorismus vám potvrdí, že spící buňky dokáží na svoji chvíli čekat skutečně dlouho. Její členové žijí ve vaší blízkosti a vůbec nic nenasvědčuje tomu, že by měli nějaké nekalé, nebo dokonce vražedné úmysly. Nikdo to nečekal ani u stoupenců SPD. O to více šokující je to zjištění.

„Jistě, pan Tomio nám už pár let tvrdil, že islamizace České republiky začala. Nikdo se zdravým rozumem tomu ale nedával velkou váhu, a všichni jsme měli pana Okamuru jen za žvanila a populistu,“ vysvětluje nám politický expert Jaroslav Škrcený. „Některé náznaky jsme nicméně mohli vypozorovat už v uplynulých letech. Tak například SPD striktně vystupovala proti proevropskému fungování EU. Nezapomeňme ale ani na časté výroky stoupenců SPD na sociálních sítích, které dokonce vyzývali k tomu, aby se u nás konečně nějaký teroristický útok stal. A když dlouho nic nepřicházelo, volič SPD udělal pár vlastních. Neopomeňme zároveň, že sám leader SPD Tomio Okamura se od útoků nikdy nedistancoval, a kdykoliv přijde řeč na tajemného důchodce a sponzora SPD, Tomio svede řeč na jiné téma. I to je jeden ze signálů, který nás mohl už před časem varovat před pozvolnou radikalizací.“

Jako nejmarkantnější signál, že SPD není tím, za koho se ve skutečnosti vydává, však Škrcený poukazuje na opakované porušování občanských práv a svobody slova. Tedy právě těch bodů, které SPD tolik bránilo a hájilo ve volebním programu.

Zdá se ovšem, že řešit postavení islámu mimo zákon, když SPD sedí ve sněmovně, je teď už zbytečné. Voliči si za to mohou koneckonců sami. Zdá se zároveň, že SPD je zcela samostatnou odnoží islámu a s Talibanem jako takovým nemá nic společného. Podle mnohých diskutujících na sociálních sítích se totiž SPD specializuje spíše na kybernetické útoky a vystupují pod jménem Dali ban.

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi