Většina populace se domnívá, že patlal by zvládl práci mluvčího lépe, než matlal!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Z nezávislého měření, které jsme provedli na naší stránce vyplývá, že Láďa Hruška by byl pro práci mluvčího prezidenta republiky kompetentnější než Jiří Ovčáček. Že se nad Jiřím Ovčáčkem stahují mračna, nám koneckonců potvrdil i mluvčí mluvčího Jan Lovčáček.

“Důvodem celkové nespokojenosti prezidentského úřadu s vykonávanou prací pana Ovčáčka je mimo jiného až chorobná žvanivost. O panu Ovčáčkovi je totiž všeobecně známo, že má tendence mluvit do všeho”, sdělil nám doslova pan Lovčáček. “Je-li to téma, kterému nerozumí, zvyšuje se jeho úroveň žvanivosti přímou úměrou.

Za poslední pochybení, kdy Ovčáček nedržel jazyk za zuby, je pokládáno vyžvanění místo a čas, kdy pan prezident volil sám sebe v první kole obhajoby mandátu. Záležitost skončila neslavně, a Jiří Ovčáček je tak přímo spojován jako informátor ukrajinské teroristické organizace FEMEN. O incidentu jsme vás již dříve informovali ZDE.

Jiří Ovčáček stojí před vážným problémem. Vyzradil útočníkům místo a čas, kdy bude Miloš Zeman volit sám sebe.

Protože osobnost Jiřího Ovčáčka lidé nejčastěji skloňují s přívlastkem „ten buzerant z Hradu“, pokusili jsme se najít osobnost, která by byla schopna alternativně nahradit roli pana Ovčáčka.

Jako ideální vyzyvatel se nám v tomto případě jeví Láďa Hruška, kterého vlastenci milují právě tak jako Ovčáčka. S tím rozdílem, že Láďa Hruška zvládnul již několikrát publikovat knihu pod vlastním jménem (ač se jednalo o kradené recepty z Mimibazaru), zatímco Jiří Ovčáček vydal jen knihu o Miloši Zemanovi, což by zase nebylo tak špatné, kdyby to ovšem nebyly milostné básně oslavující Milošovu mužnou hruď. Knihu můžete najít na pultech knihkupců pod jménem Tato země je naše.


Lid promluvil. Raději patlala než matlala!
 

V konečném důsledku tak má publikace Ládi Hrušky pro populaci větší přínos, nehledě o množství prodaných výtisků, díky kterým naučil české rodiny vařit levně a chutně, a nepřímo tak zvýšil statistiku rakoviny tlustého střeva, vyoperovaných žlučníků a několik akutních otrav.

Dotazovaní respondenti se zároveň shodují v myšlence, že Miloš Zeman okolo sebe nutně potřebuje obměnit lidi. Pokud by byl vyměněn například mluvčí prezidenta, neznamenalo by to jen rapidní úbytek žvanivých tweetů, ale i fakt, že by Hrad mohl začít vzkvétat.

Láša Hruška se nám již dříve přihlásil s myšlenkou, že by se v hradní zahradě krásně vyjímal skleník z lahváčů. Těch je přitom v budově Hradu k dispozici více než dost, a každému se jen pletou pod nohy (vzpomeňme na bolavou nohu pana prezidenta, za kterou téměř určitě nemohl shrnutý koberec ani volně pohozený pes).

Krom toho je pravděpodobné, že bychom se v nejbližší době mohli dočkat nového dílu oblíbené kuchařky „Vaříme s Láďou Hruškou – Pražský hrad edition“. Ostatně sám Láďa se začal pravděpodobně na tuto roli připravovat, když své fanoušky navnadil několika tematickými recepty, jako například:

  • Prezidentovo křehké stehýnko
  • Milošovo opilé kuře
  • Nakládaný ovar
  • Zemáky s tuzemákem
  • Ztracené vejce Peroutky
  • Volské oko dle prezidenta 

    Podpořte Láďu Hrušku na post mluvčího tímto rámečkem!

     

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi