STALO SE: Někteří voliči dostali namísto volebních lístků dopis o zahájení exekuce!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

V médiích se momentálně objevují skandální informace o tom, že někteří voliči dostali dva stejné lístky ze Zemanem, případně Drahošem. V některých případech však voliči dostali obálku s úplně jiným obsahem!

Rozčarováním skončila návštěva volebních místností pro nejednoho z vlastenců. Úřady totiž využili jednoho z mála okamžiků, kdy se vlastenci legitimují dobrovolně k tomu, aby jim předali nedoručitelné obsílky osobně. Celkově došlo sice k předání zhruba 20.000 exekucí, zabaven byl ale majetek v hodnotě jen zhruba 15.000 Kč. Ukázalo se totiž, že vlastenci mají krom prázdných hlav prázdná i svá obydlí.

Tisk volebních lístků jistě nebyl zvolen náhodou na papír se stejnou barvou jako etikety Exekutorského úřadu.

Podle úřadů a inkasních společností byly doručeny obsílky zejména za majetkové dluhy, výjimkou však nejsou ani pokuty za rychlost, jízda pod vlivem a zanedbané výživné. Zkrátka prohřešky, kterými se obvykle vyznačuje pověstný feeling „hrdý vlastenec“.

„Když jsem se legitimovala občanským průkazem a dostala na oplátku obálku s pruhem, domnívala jsem se, že v ní naleznu volební lístek s panem Zemanem. Namísto toho tam byl ale dopis o zahájení exekučního řízení!“ Svobodná matka, slečna Hašková, je jen jedna z mnoha vlastenců, kterým se návštěva volební místnosti nevyplatila. Slečna Hašková úspěšně manévrovala před pošťáky a zaměstnanci inkasních společností už skoro dva roky, než vpadla do léčky při plnění své občanské povinnosti.

Podle volebních komisí zaskočení vlastenci po předání obálky obvykle propadají panice. Snaží se například utéct oknem (které je zavřené a ve třetím patře), případně předstírají rozpad osobnosti, vydávají se za někoho jiného, nebo simulují náhlou mozkovou příhodu. Komise důsledně apeluje, aby si vlastenci ve volebních místnostech při hraní divadla nezapomínali své doklady, a aby do urny vhodili svůj hlas když už tam jsou. Útěkem nic nespasí!

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi