Filthy shades of Zeman: Zjistili jsme, kdo sponzoruje Milošovu kampaň?

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Je všeobecně známo, že kampaň Jiřího Drahoše je sponzorována Sorosem, který by nejraději viděl Evropu v plamenech. Nyní se však možná provalilo Milošovo špinavé tajemství, neboť billboardy a vlastně celá kampaň může být hrazena z účtu Georga Sorose. Proč platí kampaň oběma kandidátům zároveň? Přece protože chce vidět Evropu v plamenech!

George Soros je mimo jiné znám svým pedantstvím, a že nic nenechává náhodě. A pokud již se na náhodu spoléhá, obvykle to není tak úplně náhoda, ale léta praxe a odříkání nejen v politice, ale také v okultních vědách. Samotný fakt, že nemohl zaprodat svoji duši ďáblu, protože žádnou nemá, mluví snad za vše. Smutnou skutečností zůstává, že dal jako zástavu smlouvy s ďáblem alespoň duše obyvatel Evropy, a tak se jeho plány na zhatění lidskosti pomocí odporných humanitárních praktik až nekřesťansky dobře daří.

Požádali jsme o vyjádření známého španělského psychopolitologa docenta Chole Rika, který nám osvětlil pohnutky tohoto židovského miliardáře, který se maskuje za mecenáše. „Je pravděpodobné, že si chtěl George Soros pojistit, že do cílové rovinky doběhne v prezidentském klání právě jeho kandidát. Proto nenechal nic náhodě, a zaplatil prezidentskou kampaň úplně všem.“ Jakkoliv se zdá toto tvrzení šílené, čím více nad ním budete přemýšlet, tím více se vám bude zdát logické.

Miloš si pro korunu vrtá koleno rád a často

Předně si vzpomeňme na loňské léto, kdy se živě spekulovalo o tom, že Zeman přišel o svoji nohu. Ve skutečnosti jen přivedl v praxi známé rčení o lakomosti a o vrtání kolena, protože z postu prezidenta nebude utrácet za kampaň, kterou má předem vyhranou.

„Nejsme žádní Rothschildové. Lidé mě znovu zvolí, protože jsem garantem své dobře odvedené práce, a ne protože si lidi koupím kampaní!“

Miloš Zeman před prvním kolem volby prezidenta

 

Avšak jak se stávaly prognózy stále konkrétnější, a potom, co na poslední chvíli přicválal Mirek Topolánků, který se až s lepkavou přesností přisál na Zemanovu zdravou nohu a začal cizopasit jeho voliče, Milošovi došlo, že není něco v pořádku. Kampaň měl kdekdo. Dokonce i notorický recesista Hannig, který se periodicky hlásí do jakýchkoliv voleb (aby je projel se sarkastickou nulou, zase zalezl do své nenávistné ulity, ze které bude prskat na své okolí), neskončil v prvním kole jako poslední, což bylo pro Miloše jasným červeným alarmem a hnědým proužkem. A právě v tu dobu dostal od Sorose nabídku, stát se jeho novým černým koněm v klání o osud České republiky.

První kolo voleb rozdělilo občany na znesvářené poloviny. Vlastenci milují Miloše, odporná slunka a vlastizrádci draží Drahoše. Větší zmatek by si snad Soros ani nemohl přát…

Soros přitom nenechával nic náhodě, a už před prvním kolem volby přicmrndával a přelepoval Horáčkovy billboardy Zemanovou nekampaní. Analytici se shodují, že kdyby měl Horáček více billboardů a Zeman naopak méně (resp. žádný), mohly výsledky voleb vypadat úplně jinak.

Jistě vám teď už nepřijde divné, že Zeman prakticky přes noc změnil názor nejen na kampaň, ale i na televizní debaty, kterým se bránil jako čert kříži.

„Co dvě diskuse? Copak jsem nějakej žebrák? Jen ať vidí, že na to mám! Chci tři, -NE ČTYŘI debaty v televizi!“

Miloš Zeman po prvním kole volby prezidenta

 

Samotný fakt o financování Milošovy kampaně nevyvrátil koneckonců ani pan senátor Veleba, který je všeobecně znám jako jeden z největších obdivovatelů Miloše Zemana. Pan Veleba významně neodpověděl vůbec na nic. Jen se ošíval, mračil se, a občas se trochu zašklebil, což je obdivuhodný výkon, pokud si uvědomíte, že je těsně nad hrobem a v tváři mu již započala nekróza svalů. Nakonec ho přestalo neodpovídání bavit a odešel. Jeho mlčení nás tedy ještě více utvrdilo v tom, že Miloš Zeman je jen dobře maskovaný sluníčkář financovaný Georgem Sorosem.

Nemáme sice bankovní výpisy, které by výslovně dokazovaly, že Miloš Zeman Sorosem sponzorován není. Na stránku druhou, čemu budete věřit? Argumentaci, která neexistuje, nebo teorii, která je velmi pravděpodobná, a nikdo ji nevyvrátil ale ani nepotvrdil?

Senátor Veleba ze sebe klidně rád udělá idiota jen proto, aby utajil citlivé informace. Je kuriozní, že ze sebe zvládá excelentně dělat idiota, i když informace vyzradí.

Pokud je teorie pravdivá, by bylo naprosto jedno, koho jako prezidenta v druhém kole zvolíte. Republika stejně míří do pekel, a to doslova. To jediné co ovlivníte jen je, zda to bude oficiální s Drahošem, nebo pasivně agresivní se Zemanem.

 

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi