Farmaceutické koncerny disponují vakcínou proti rýmě! Výnosnější je ale pro lobby prodávat kapky a kapesníky.


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Dobře víme, že jste si to vždycky mysleli. Ale stejně jsme udělali genetické testy a máme pro vás naprosto nepřekvapivé zjištění. Rýma je uměle vytvořený virus! Namísto toho, aby se svět zbavoval nebezpečných chorob, jako je třeba cholera nebo ebola, jsou tyto viry dále kultivovány a šlechtěny tak, aby působily co největší zkázu!

Genetické testy rýmy jsme nechali udělat v nejmenované, ale renomované francouzské laboratoři a zároveň krátce vyzpovídali doktora Helmut van Kemr, který si nepřál být jmenován. „Každý muž vám potvrdí, že chytit rýmu je téměř smrt. Osobně jsem to také několikrát zažil a říkám vám, nebýt nosních kapek, zkapal bych. V rámci zkoumání bacilu nachlazení jsme se zároveň pokusili srovnat prožívání choroby z pohledu muže a ženy, přičemž výsledky jsou překvapivé. Dá se hovořit o tom, že porodní bolesti velmi vzdáleně připomínají rýmu trpícího muže. Skoro by se dalo říci, že tomu tak prozřetelnost chtěla, aby každá žena zažila v životě alespoň jedenkrát nesnesitelná muka nachlazeného muže. I toto je jeden ze závěrů, který nás jen utvrdil v tom, že rýma je uměle vytvořený virus, který je navíc primárně cílen na mužskou část populace. Předpokládáme, že vhodně nasazená epidemie rýmy by mohla například zcela zpacifikovat vojsko během války.“

Seznamte se. Rýma. Metla bílého muže.

Jak jistě víte, rýma je zároveň doménou zemí položených dále od rovníku. Jen idiotovy by nedošlo, proč se tato choroba vyhýbá rovníkovým státům, které většinou obývají příznivci islámu.

Nepodařilo se nám při rozboru sice zjistit, kdo stojí za tímto fundovaným virem, předpokládáme ale, že v tom budou mít prsty jak jinak než Spojené státy. Koneckonců byli to právě američtí kolonizátoři, kterým se podařilo zažehnout historicky vůbec první epidemii rýmy, aby tak vyhladili původní obyvatelstvo a připravili si ornou půdu pro vlastní kolonizaci. (poznámka redakce: Nene. Jen jako Conquistadoři vypadali. Byli to převlečení Američané, aby zmátli své protivníky)

Aztékové by mohli o velké epidemii rýmy vyprávět svoje. Bohužel nemohou…

Je velmi pravděpodobné, že jakmile rýma zmutuje do svého finálního stádia, bude se scénář opakovat i v Evropě. Američané mají totiž eminentní zájem na tom, aby se v rámci tzv. „uprchlické krize“ dostalo co nejvíce islámistů do Evropy (ti jsou samozřejmě proti rýmě imunní). V tom jim ale stále ještě brání armády vlastenců, kteří jsou, ač oslabeni rýmou, ochotni chránit hranice státu vlastním tělem.

Když si zároveň spočítáte, kolik stojí nosní kapky a kolik posmrkáte papírových kapesníků… a že rýmu dostanete minimálně v průměru dvakrát do roka, …a že léčba není hrazena pojišťovnou a nedostanete ani nemocenskou, musí vám být hned jasné, že farmaceutické lobby na vývin smrtící rýmy je vypuštěná obluda, která je schopna se živit se a vydělat sama na sobě.

Ročně se prodají celosvětově miliony nosních kapek. Miliardy papírových kapesníků jsou posmrkány. Dost na to, aby se vydělalo na kultivaci odolnější a smrtelnější rýmy!

Není přitom žádnou novinkou, že antivirus vzniká společně s virem. Je tedy velmi pravděpodobné, že lék existuje již od kolonizování Ameriky, jen je tajen podobně úzkostlivě, jako třeba recept na CocaColu nebo rodný list Baracka Obamy.

Z dobových análů felčarů se nám nicméně podařilo zjistit informaci, že na rýmu je extrémně účinný zázvor. Ten by se měl dostat co nejblíže ke sliznici, aby tělo zahřál a doslova tak uvařil virus rýmy zaživa. V rámci redakčních pokusů tímto doporučujeme nacpat zázvor do konečníku.

Zázvor důkladně oloupejte a nejlépe celý vsuňte do zadku. Zde nechte minimálně několik hodin působit na sliznici.

Máte rýmu? Vyzkoušeli jste náš návod? Podělte se s námi o vaše zkušenosti a zázračné vyléčení z rýmy!

 

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi