Paris Hilton odsouzena za šíření narcismu!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Paris Hilton se od malička věnovala mnoha aktivitám. Byla modelkou, herečkou, zpěvačkou (ačkoliv její písničky dnes používají jen dentisté při odstraňování zubního kamene). Byla návrhářkou, makléřkou, pokoušela se proškrábat do politiky, a teď bude po všech těch zkušenostech i muklem.

„Hele jako jestli je žlutej, černej, nebo třeba červenej. Ať je klidně zelenej s tykadlama. Já v tom nedělám rozdíl.“

Paris Hilton

Na problematiku narcismu se většina populace dívá skrze prsty. Většina dotazovaných se shoduje v názoru, že není vhodné prosazovat jedince nad ostatní lidi. Ve skrytu duše se ale téměř každý snaží být vůči svému okolí sobecký. U Paris Hilton dosáhla míra egocentrismu a povyšování se nad druhé do takové míry, že byla odsouzena k půlročnímu nepodmíněnému vězení.

Paris Hilton zachycená na fotografii při nástupu do vězení

Tato psychická porucha byla pozorována poprvé u italského diktátora Benita Mussiliniho, odkud se pojem „narcismus“ rozmohl i po zbytku Evropy a vlastně celého světa. Narcismus se mimo jiné vyznačuje především následujícími symptomy a projevy:
–              velikášské pocity vlastní důležitosti a jedinečnosti: nadsazování vlastních schopností
–              fantazírování o neomezených možnostech (o ideální lásce, úspěchu a skvělosti)
–              exhibicionistická potřeba neustálé pozornosti a obdivu (předvádění se)
–              na ohrožení vlastní vážnosti a kritiku reaguje ledovou lhostejností nebo pocity ponížení, vzteku a prázdnoty.
Paris Hilton však definitivně není jediná, kdo touto zákeřnou poruchou trpí. Příklad nemusíme hledat bůhví jak daleko, neboť se najde mnoho jedinců i v naší domovině. Zejména v poslední době je nejhlasitějším a nejviditelnějším narcistou Tomio Okamura.

Za narcisty se někdy považují i čeští vlastenci, avšak mylně. Čeští vlastenci jsou jen obyčejní latentní náckové. Jejich komolení je tedy pouze přímým důsledkem nevědomosti a nedokončené vysoké školy života.

„Není pravda, že nesnáším chudý a ošklivý lidi. Já nesnáším úplně všechny! Kromě sebe teda, samozřejmě.“

Paris Hilton

Paris Hilton stanula před soudem minulý pátek, kdy si neodpustila v rámci své obhajoby několik obvyklých přešlapů, které se pravděpodobně zapíší do análů o Paris Hilton hodně hluboko.

Americký tisk označuje stání s celebritou jako rekordně krátké, neboť se dědička impéria nepřímo doznala prakticky ke všemu. Včetně informací o čokoládové tyčince, kterou vydávila, aby si zachovala svoji božskou postavu. Paris závěrem nepomohl ani výrok na adresu soudkyně, že ji posílá za mříže jen proto, že je černá a hnusná, a že odsuzuje lidi bez toho, aby je skutečně poznala.

Paris Hilton nezahálí. Už na konci února plánuje novou muklovskou módní přehlídku!

Paris nastoupila do ženské káznice již toto pondělí, v doprovodu svého psíka, holiče, kuchaře, návrháře a mexické služebné. Celebrita se nechala slyšet, že být za katrem je jedna věc, udržet si životní styl a úroveň je věc druhá. Nejvyšší patro věznice si následně pronajala sama pro sebe a zahájila přestavbu na nový hotel v řetězci Hilton. Podle posledních informací má být prádelna v přízemí taktéž přestavěna, a to na módní salón. Paris Hilton totiž plánuje využít jedinečné situace a prorazit ve vězeňské módě.

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi