Tomio Okamura omylem zveřejnil video připravené pro nezvolení Zemana


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Že je lídr SPD obdařen obzvláště ostrým jazýčkem, jsme se mohli přesvědčit již mnohokrát. Novináři, kteří pracují pro miliardáře Bakalu, se nechávají slyšet, že normální rozhovor s Tomiem nejde udělat, protože jim schází argumentace i slovní zásoba. Na jejich nepřipravenost je Tomio schopen obratně reagovat, jakmile reportér zabrousí do nekomfortního a citlivého tématu. Pan Okamura se na své výstupy definitivně připravuje, ačkoliv občas šlápne trochu vedle. Například jako když omylem zveřejní video, které bylo počátkem roku 2018 určeno k publikaci v případě, že by Miloš Zeman neobhájil post prezidenta České republiky.

Ačkoliv video bylo po několika minutách z Facebooku smazáno, písemnou formu, která se nachází pod každým videem pro voliče SPD (kteří umí číst) se nám podařilo zkopírovat. Jak jistě víte, Tomio Okamura disponuje slovními obraty, které občas dělají problémy i zkušenému lingvistovi (je pravděpodobné, že jeho bohatá slovní zásoba přímo souvisí s tím, že je z 40 % Moravák, 25 % Japonec, 25 % Korejec a z 10 % Vogon). Z textu je navíc zřejmé, že Tomiovi trochu ujely nervy. Přesto věříme, že se v textu najdou především voliči SPD a Miloše Zemana. Tomiovu plamennou řeč vám tímto přinášíme v necenzurované verzi.

V případě přednesu publiku doporučujeme pustit Chopina jako podkresovou hudbu:

Vážení spoluobčané, voliči SPD, Havlofašističtí židozednářští eurozaprodanci,

chci tímto poděkovat vám, kdo jste dali v prvním kole hlas ó fretné chrochtobuznosti, a chci vám sdělit jedno. BYLO TO MÁLO, vy líná zaprodaná hovada. Proto tato video mukturace nebude jen o vás, ale o všech, kdo pana prezidenta zradili.

V prvé řadě nezapomeňme na Piráty, voliče TOP 09 a další žvastopunksery. Jsem si téměř jist, že ty vychlastané a vyhulené hlavy volily Horáčka, nebo nějaký jiný buržoazní ksindl frunící kvrdlovrzy. Jak se vůbec v demokratické republice může stát, že tak krákorně zafras roztrháte vše, co tak pracně budujeme, svými frkodrťáky?

Rudě tečkované Pištoskvrny, Unikající plastová víčka Brutosaura, Číhající Jemmyzlo a věčně hladové, maličké bezvědomí Angely Merkel. Na všechny. I na tebe! Koukají. Rochtomilózní skřek vychrochtnulo chrchtiprdlo nuprnliví uprchlíci o makrozlomek červodíry. Častované sprostonadávkami kryptozinku Kalouska nebylo vyslyšeno vřeštivými kvrdlovřesy. Smrdlo. Inu skonalo na skřipkurdějovaté pařáty plné síry, konečně došlo leptavého uranoodpočinku.

S tupým výrůstkem erektující hnáty nevoličů Zemana, škvírami tupozrakem hledíš do vzduchoprázdna, vzývajíce kulhavé synapse parazitů Vesmíru škrundy hnát. Tvé zrezavělé končetiny ušlé chrupkající mešitou, neunáší tíhu jaderné gravitace, z vakua tě svrbí femur i tibia. Ach, mikrovlnná radiace trouby!

Žni šlum co v cardě plavě šlí, by kterak sáseň v pěň vrací, jak nývrtě těch zlumležlí, huj, nyjtě čekej, paráci. Cylkum, nebo reko kola, pťa, znejistí firný švih vítězné legbo. Čarčum volá sup nahlý klaví břich.

Tak bacha na to.

Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím SDÍLEJTE, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. Přeji hezký den.

 

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi