Šokující: Americký teoretický fyzik varuje před politickou nukleární katastrofou v ČR

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Během včerejšího dne započaly prezidentské volby v České republice, která přitahuje oči z celého světa. V návaznosti na tuto slavnostní událost svět zaznamenal šokujicí nárůst pravicového populistického extrémismu v České republice, hlavně ve firmě pana Tomia Okamury Svoboda a přímá demokracie a.s.
Kvůli narůstajícím obavám na Západě se tedy výzkumný komplex Black Mesa Research Facility, patřící Black Mesa corp., která se nachází v Novém Mexiku, rozhodl provést výzkum momentální situace. Výsledky jejich bádání byly absolutně šokující a rozhodli se s námi o ně částečně podělit.

Interview s námi vedl pan Gordon Freeman PhD. , vystudovaný teoretický fyzik v Massachusetts Institute of Technology a momentální zaměstnanec v komplexu Black Mesa.

Gordon Freeman PhD.

Dobrý den pane Freemane. Děkujeme za váš čas a vysvětlení závěrů vaší zprávy.

Dobrý den. I já děkuji, nicméně vás požádám jen o krátký rozhovor. Mám před sebou ještě hromadu práce.

Váš institut vydal podrobnou zprávu ohledně situace politického hnutí SPD Tomia Okamury. Můžete prosím popsat situaci tak, aby ji pochopili všichni naši čtenáři?

Před několika lety jsme víceméně náhodou narazili při štěpení vlastencia na izotop SPD, který se záhy ukázal být jako velmi nebezpečný. SPD momentálně zažívá velmi výbušnou chemickou reakci a nachází se ve svém poločase rozpadu (anglicky Half-Life). U tohoto izotopu navíc dochází k velmi závažným vedlejším efektům, které může mít tragické následky. Již dříve jsme mohli například u příbuzného izotopu UPD pozorovat zánik Úsvitu. Pokud by se něco podobného stalo s mnohem nebezpečnějším izotopem SPD, mohlo by to způsobit i zánik sluneční soustavy, jak ji známe.

Proč si myslíte, že se tento ‘’izotop’’ objevil zrovna v České republice?

V našich výzkumech jsme přišli a potvrdili existenci noosféry [Název vychází z řeckého noös (= duše) a sphaira (= oblast, prostředí) pozn. Red. ]. Představte si tedy skupinu lidí, kteří mají velmi radikální a tudíž nebezpečné názory. Díky jejich myšlení dali za vzniku izotopu SPD, který nabíral na hmotě jen díky této anomálii v noosféře.

Proč si myslíte, že SPD získalo takovou podporu ve volbách?

Podle našich dat je to velmi jednoduché. V první řadě spousta mladých lidí, kteří aspoň někteří z nich šli aspoň volit Piráty v domění, že si budou moci stáhnout více filmů zdarma, nemá zájem jít k volbám a myslí si, že jít volit buď nemá cenu, nestojí jim za jejich čas, anebo že to někdo udělá za ně. V návaznosti na to existuje i extrémní množství voličů SPD, kteří si nečetli jejich program, protože v první řadě neumí číst. Tato demografie se nejvíce zasloužila o zvýšení hmoty izotopu SPD v České Republice, který se pravděpodobně samovolně syntetizuje z lidské hlouposti.

Co nás tedy čeká v blízké budoucnosti?

Přiložíme li váhu k faktu, že SPD volilo spousta lidí, kteří neměli ponětí o tom, jak je SPD debilní, spousta skandaulismů za poslední dobu, jako například psí kusy paní Liskové, neexistující útoky na poslankyni Evropského parlamentu Janice Atkinson, nebo fakt, že i přesto, že vás SPD nezajímá vám Facebook rve do chřtánu každý zaplacený příspěvek, který je prakticky stejný v obsahu ala média jsou svině, Becherovka Zemond je nejlepší, kupujte moje sushi sety, TOPka,Křesťani, ODS a Piráti jsou odporní, tak proč mě nikdo nemá rááááád?!, se podle naší vědecké spektroanalýzy nacházíme v poločase rozpadu isotopu SPD. Jeho zvolení může mít drastické následky, jako vznik dalšího izotopu v režii pana Okamury a výskyt nepřeběrného množství radioaktivního odpadu a jiných fekálií v oblasti Strakovy Akademie.

Můžete nám říct něco o vašich jiných výzkumech zde v Black Mesa?

Do toho bych radši nezabrušoval.

Děkujeme vám tedy za váš čas a přejeme vám hodně štěstí ve vaší práci.

Taktéž.

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Nodaxx

Avidní pokračovatel DJského řemesla po Anginu van Brufenovi a DJ Arnoštkovi. Miluje suchý humr, kvantitativní jídlo a řízky. Hlavním cílem života je stát se prezidentem a zavést vládu stylu ČČBUC (Čubky Čáry Bary Udílení Cen). Dostatečně inteligentní na to, aby jeho přezdívka nebyla Prcivál.