Miloš Zeman zahájil nekampaň pro prezidentské volby v roce 2023

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Popovídali jsme si nejen s panem Ovčáčkem o zahájení neexistující kampaně a o nutných přípravách nejen obyvatel, ale i o změnách v zákonech. Vše jsou to jen detaily, neboť Zemanovi na ústavě a vlastně ani na lidech nikdy moc nezáleželo. Ani tentokrát se Zeman na další volby vůbec připravovat nebude, a proto vám můžeme již dnes představit nekampaň ZEMAN ZNOVU 2023!

Kancelář prezidenta republiky má k dispozici už zhruba měsíc výsledky voleb prezidenta, které se uskuteční v České republice v průběhu ledna. Z výsledku je zřejmé, že Miloš svůj mandát obhájí, ačkoliv není podle specialistů schopen stát ani za vlastními sliby, natož pak na vlastních nohou.

Přesto, nebo právě proto se Zeman v České republice těší neobyčejné popularitě, kdy svoji úlisnost a slizkost dokázal posunout na vrchol vlastenectví, čehož je potřeba využít. Přece jen. Dostat Miloše nahoru stálo nemálo úsilí a rublů.

„Samozřejmě to bude chtít spoustu další práce a změn, především v legislativě. Taková Čína, nebo Rusko, které tak často nazýváme demokratickým vzorem, s tím problém nemá“, vysvětluje mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček. „Zákony České republiky jednoduše neumožňují, aby byla za prezidenta třikrát po sobě zvolena tatáž osoba, jakkoliv nemáme pochybnosti o tom, že je Miloš Zeman úžasný prezident, kterého mají všichni rádi. A pak je tu samozřejmě ten detail, že bude Miloš v roce 2023 vypadat poněkud jinak. Na stránku druhou otázku, zda je Zeman vlastně ještě živý si pokládá řada odborníků již dnes, a nikomu vysloveně nevadí, že by roli hlavy státu vykonával mrtvý prezident. Tento zásah do ústavy by měl být vlastně poměrně snadný a vystačíme si s černou fixkou.“

Část ruské populace stale čeká, že až bude Rusku nejhůře, Lenin se znovu probudí.

Jiří Ovčáček přitom nepopírá, že si brali příklad z Ruska, konkrétně z Lenina. Ten je nabalzamován vystaven v Kremlu již skoro sto let, a stále jej část národa vnímá jako faktického vůdce země. Ani v tomto případě tým Miloše Zemana nenechal nic náhodě, a zahájil náročné balzamovací práce už před několika lety, kdy se samozřejmě občas dostavil nežádoucí vedlejší účinek v podobě migrény. Aktuálně by měl být Miloš již kompletně namazán a zakonzervován.

Změny se proto dočká i prezidentský portrét, který je již hotov a čeká se jen na vhodnou příležitost, aby byl vyměněn ve školách a na úřadech.

O novém portrétu jsme si popovídali s jeho tvůrcem, akademickým fotografem Ladislavem Sramkem.

„S úpravami portrétu Miloše Zemana mám své zkušenosti. Koneckonců, dělal jsem už ten první. Miloše jsem sice vyfotil, ale chtěli, abych z něj udělal jinou osobu. Prostě od mé práce žádali, abych z gerontního adolescenta udělal Monu Lisu. Finálně přede mnou stálo tolik nemožných úprav, že jsem prostě vyrazil do města a v řeznictví vyfotil vepřovou hlavu. Pak vyretušoval uši, přidal vlasy, zmenšil nos a bylo vlastně hotovo. Práce na novém portrétu byla pak možná ještě náročnější, ale tím, že jsem ho dělal dopředu, měl jsem na něj naštěstí dostatek času. Stařecké fleky na kůži jsem zahlazoval už posledně. Tentokrát se po mě ale chtělo, abych zahladil úplně vše. A tak jsem také udělal.“

Nám nezbývá nic jiného, než popřát Milošovi vše nejlepší do dalších funkčních období!

 


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi