STALO SE: Rada pro rozhlasové a televizní vysílání zkoumá odpad televize Barrandov

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 2 minut.

Autor snímku: Eugen Kukla

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání zvažuje na TV Barrandov uvalení pokuty za špatné třídění odpadu a hazard s lidskými životy. Podle zprávy, které se věnovali i přední ekologové z České republiky pouštěla televize do svého kanálu nebezpečný odpad, který byl původně mylně pokládán za fekálie.

Nepodařilo se bohužel zjistit, co přesně TV Barrandov do kanálu pouštěla, ale z chemického rozboru nicméně vyplývá, že se jednalo o silně těkavou látku, která v případě alergické reakce mohla nebezpečně zvyšovat tlak a vyvolávat nekontrolovatelné slinění. Samotné sledování kanálu pak byl přímý hazard se životem.

Jaromír Soukup ukazuje průměr kanálu TV Barrandov

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání společně s ekology nechala přistavit před budovu televize Barrandov speciální kontejner, kam bude nově kanál televize přesměrován. Úřady zároveň doporučují, aby se nikdo ke křiklavě žlutému kontejneru nepřibližoval bez patřičného bezpečnostního obleku a zkušeností.

Pracovníci hygieny kontrolují kontaminaci slintajícího občana před budovou televize Barrandov.

Vzorky budou z kontejneru namátkově kontrolovány, aby se zjistilo, s jakým svinstvem ředitel televize Jaromír Soukup doopravdy manipuluje. Dle toho bude také následně vyměřena výše pokuty za znečišťování a ohrožení na životech.

Seznam pořadů na TV Barrandov vyhodnocených jako odpad

 

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi