Po České republice se pohybují dětské uprchlické gangy žebrající peníze!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Policie nabádá v těchto dnech ke zvýšené opatrnosti při otevírání dveří cizím osobám. Po České republice se pohybuje evidentně dobře organizovaná skupina dětských banditů. Varování přišlo ze Slovenska, kde se skupinky již také objevily a loudí od obyvatel drobné. Malí podvodníci pracují ve skupinkách po třech a podle orientálního oblečení a směru odkud přicházejí je pravděpodobné, že se jedná o uprchlíky!

Kriminální tria si říkají „Králové“, někdy také „Poutníci z východu“. Obvykle se někde během činnosti nachází i dospělí, kteří je nenápadně pozorují, zda svoji práci neflákají. Také mají pravděpodobně zabránit tomu, aby se uprchlické děti, které mluví překvapivě dobře česky, obohacovaly na úkor svého doprovodu.

Ačkoliv tyto organizované gangy přijímají i dary v podobě potravy, jejich hlavní zájem je kladen na finanční obnos, který má sloužit „dobré věci“.

Aby své oběti děti zmátly, navzdory zjevně muslimskému původu zpívají dokonce křesťanské písně a recitují české básničky. Z neznámého důvodu je v každé trojici také jeden mouřenín s barevnou pokrývkou hlavy. Je pravděpodobné, že děti v tomto gangu nosí nalepené vousy. Podvodníky odhalíte snadno tím, že se trpaslíkovi plnovous pokusíte utrhnout. Mějte se však na pozoru! Jsou hlášeny i případy, kdy s sebou nosí zapálený palcát na řetězu s hroty, který mohou vlastenci a husité znát pod známějším jménem morning star.

Možná podoba tzv. “Krále”, který je ozbrojen doutnající morning star a falešnými vousy.

Důrazně doporučujeme odmítnout nabízené cizozemské léky, jako je například myrta.

Mluvčí policie poukázal i na fakt, že někteří otevřeně tvrdí, že pomoc míří k „migrantům a potřebným na boj s chudobou“. Mluvčí dále doporučuje, abyste kontrolovali své dveře a okenice, zda se na nich někde nevyskytují písmena a číslice „KMB 2018“ (Kleptomania Mansio Beneficiaria – volně přeloženo patrně jako „Okrádáno uředníky“), které patrně slouží ostatním dětským skupinkám z gangu jako informace, že tento dům může být vyrabován. Tyto čmáranice by měly být z bezpečnostních důvodů okamžitě odstraněny!

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi