STALO SE: Tomio Okamura zasáhne proti barevným filmům v televizi!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 2 minut.

„Kterej sluníčkář s tím zase přišel? A kdo nám tyhle multikulti propagandy zase nutí? Naše republika si vždy poradila s bílou barvou a nikdo nám nebude diktovat tyhle cizácké novoty!“, rozlítil se dnes Tomio Okamura v jednom ze svých věhlasných videí nabádající všechny slušné Čechy ke komentování a sdílení.

Tomio Okamura tak reagoval na fenomén barevných fotografií a filmů, které se začaly šířit Českou republikou jako mor, a jsou oblíbeny především mezi vysokoškolsky vzdělanými lidmi a takzvanou Pražskou kavárnou.

V některých filmech je špatně prostě úplně všechno

Tomio Okamura dle svých slov již připravuje novelu zákona, která by měla zakázat propagaci těchto multikulturních propagand.

„Chceme, aby si naši občané uvědomili, že se bez barevných fotek obejdeme! Hledali jsme v archivech historické fotografie ze středověku a víte co? Neobjevili jsme nic! Žádné barevné fotky. Dokonce ani černobílé! Ale zato jsme našli spousty bílých snímků na pergamenech! Je tedy naprosto zřejmé, že se nám jen zase někdo snaží vnutit něco, bez čeho se nejenže obejdeme, ale ani to nechceme!“

Tomio Okamura jde tradičně problematice až na dřeň, a proto plánuje v české republice zakázat takzvané barevné filmy, které jsou podle něj jen propagací neziskovek. “Pustím televizi, a když vidím to barevné svinstvo, chce se mi zvracet!”, řekl doslova.

Aby předseda SPD dokázal, že se česká republika dokáže obejít bez barevných vymožeností, nafotil sérii erotických aktů a vydal kalendář pro letošní rok, který si u nás můžete zcela zdarma stáhnout a vytisknout. Doporučujeme tisk na křídovém papíru, na kterém nejlépe vynikne vyrýsované tělo Tomia Okamury.

Bílý kalendář s erotickými akty Tomia Okamury můžete stáhnout zde!

 

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi