Deset náznaků, že se vás váš pošťák snaží zabít

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Pošťák je oblíbený v každé obci. Aby doručil do vaší schránky várku obsílek, upozornění o nezaplaceném plynu, výpisy debetního účtu a kvantum reklamních letáků, je schopen téměř nadlidských výkonů, neboť se mu neztratíte ani hluboko v horách nebo na samotě u lesa. Ale co když vám váš pošťák tajně usiluje o život? Co když tajně vyčkává na ten správný okamžik, aby vás krvelačně zavraždil? Přinášíme vám deset zaručených důkazů, které naznačují, že by se vás mohl pokusit váš pošťák zabít!

Dnešní ilustrační obrázky nám věnovala společnost Shutterstock, která je má evidované pod kategorií „Fotky co nikdo normální nikdy nekoupí a nepoužije“

1. Zná vaše jméno a ví kde bydlíte
Nemáte nic společného se zdejším poštovním úřadem, a přesto ví kde bydlíte a jak se jmenujete? Už to samo o sobě je podezřelé!

2. Šmejdí okolo vašeho domu nebo bytu alespoň jednou denně téměř každý den
Co by asi váš pošťák dělal denně u vašeho místa bydliště, kdyby se vás nepokoušel zabít?

3. Pokaždé, když se potkáte, přikývne
Vůbec nejstarší trik na světě. Pokouší se vás ubezpečit, že vám nehrozí vůbec žádné nebezpečí. Ten chlap je kus ledu!

4. Vždycky zvoní dvakrát
Snaží se vzbudit dojem, že je to běžný poštovní doručovatel. Pošťák přece vždycky zvoní dvakrát! My ale moc dobře víme, že pošťák většinou nezvoní vůbec!

5. Zanechává tajné ohrožující zprávy ve vaší poště
Pokud zakroužkujete správná písmena ve zprávě (například: Bohužel jsem Vás nezastihnul doma. Obsílku máte připravenou a jako minule uschovanou k vyzvednutí na poš), vyjdou vám tajné zprávy, které jsou vám adresovány. Mimo „zabiju tě“ můžete narazit i na zprávy o vykuchání a jiných morbidních způsobech ukončení vašeho života.

6. Namísto toho, aby se slušně obléknul, má na sobě tmavě modrou zabijáckou uniformu
A to ani nemluvíme o žluté nášivce. Žlutá, jak známo znamená nenávist!

7. Jakmile ho přemůžete a spoutáte ve svém obydlí, začne vše popírat
Když se konečně odhodláte bojovat o svůj holý život a zaútočíte jako první, pošťák vás začne manipulovat smyšlenou historkou, že je nevinný.

8. Snaží se vzbudit soustrast tím, že tvrdí, že má rodinu
Až nápadně se vás snaží donutit, abyste se podívali do jeho peněženky, kde má fotku své rodiny. Nevěřte mu! Pošťák je stejný paranoidní sociopat jako vy a žádnou rodinu nemá!

9. Pokouší se uvolnit špagát kterým je svázaný, aby vás mohl umlátit nějakým předmětem
Ha! Stejně jste tak nějak tušili už na začátku, že se o to pokusí! Nevinný člověk by se přece nepokoušel dostat z kozelce jen proto, aby vás zneškodnil.

10. Pokud vám pošťák uteče a začne volat policii… počkat!
Vrah by policii určitě nevolal. To přece není v pořádku. Ale vy tady přece nejste ti zlí! No to je jedno. Postarejte se o to, aby nebyl žádný svědek!

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Redakce