Zeman ve vánočním poselství oznámil prodej dalšího večerníčku do Číny!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Zempl a Kurvínek jsou tradičními zástupci českého národa.

Za klíčový označují vánoční poselství prezidenta Zemana nejen politologové, ale i zahrádkáři, domácí kutilové a ekonomové. Dozvěděli jsme se také, že po dvou letech marného čekání můžeme konečně začít sklízet ovoce z mezinárodní spolupráce s Čínou. Národní lidová televize totiž projevila po Krtečkovi zájem o další večerníček!

Krom toužebně očekávané zprávě a bilance česko-čínské ekonomické spolupráce zároveň Zeman věnoval téměř polovinu svého proslovu i tradičním typům pro zahrádkáře, zejména pak před kamerou demonstroval techniku manuální likvidace slimáků…, než mu pan Ovčáček prozradil, že se prezident nenachází v TV Barrandov, nýbrž v České televizi, a že už vůbec nesedí v novém publicistickém pořadu Jaromíra Soukupa, Zahrádkář Jaromíra Soukupa.

Miloš Zeman byl na Šumavě náruživým zahrádkářem. Podle prezidenta je při likvidaci slimáků důležité zmačknout, počkat až praskne, a teprve, když vám slimák teče mezi prsty, máte skutečně jistotu, že jste škůdce zahubili.

Zeman následně bravurně změnil téma a volnou formou přešel do scénáře připraveného proslovu pro dolních deset miliónů. Zeman oznámil obrovský úspěch českého čínského Krtečka ve světě, který se bude nově promítat i v Severní Koreji, která si díla cení zejména pro jeho sofistikovanou propagandu.

Dozvěděli jsme se ale především i horkou novinku v podobě smlouvy na nový český čínský večerníček, který se na obrazovkách objeví již v polovině příštího roku. Podle pana prezidenta Zemana by se mělo jednat o volné a nenásilné pokračování Spejbla a Hurvínka, kteří cestují na dovolenou do Čínské lidové republiky, aby zde poznali velikého Si Ťin-pchinga, který je bude provázet po nejvýznamnějších čínských památkách.

Večerníček Krtek a Panda je ve světě oblíben především mezi diktátory, neboť podprahově programuje diváky k poslušnosti. Do vysílacího času ho zahrnula i televize Barrandov.

Prezident Zeman bohužel odprodal večerníček bez toho, aby si předem ověřil práva na dílo (už zase), čímž poněkud zkomplikoval situaci Hradu. Čína totiž již oznámila v programovém vysílání loutkový pořad pro děti se zástupci tradičních obyvatel České republiky – tedy plešatého geronta a vykuleného trotla.

Naštěstí i tentokrát zasáhnul mluvčí Ovčáček, který dementoval vzniklý problém. K prodeji totiž práva nebudou potřeba, neboť v režii Pražského hradu vznikne zcela nový loutkový večerníček s ústředními postavami Zempla a Kurvínka. Pan Ovčáček se navíc domnívá, že nové postavy budou ještě více korespondovat s vnímáním českého národa ve světě.

Zempl a Kurvínek jsou tradičními zástupci českého národa.

O připravovaný titul projevilo zájem již i Rusko, které zaslalo koncept loutkové anexe České republiky. Rusko zároveň ubezpečilo Českou republiku, že ve scénáři vše dobře dopadne a Česká republika se konečně vrátí tam, kam patří. Domů.

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi