Záznam ze setkání Tomia Okamury, Wilderse a LePenky

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 9 minut.

Natáhli jsme si na sebe tričko s nápisem “Nebakalův novinář” a šli k Tomiovi škemrat o přístup na jeho konferenci. A víte co? BYLY JSME TAM! A nyní vám přinášíme záznam reportáže! Link na event na Facebooku >>zde<<
 

15:12.2017
Geert Wilders dorazil s předstihem do Prahy. Podle jeho slov bylo na jeho cestě nejhorší zjištění, že na palubě letadla není žádný kosmetický salón, nebo alespoň koupelna ve které by si mohl upravit pro údržbu náročný účes. Po příletu zamířil ihned do kadeřnictví a omezil se jen na krátké interview.

Geert Wilders po příletu příliš sdílný nebyl

16.12.2017

17:00
Vítáme vás u dnešního online streamu ze zasedání ultrapravičáčků v Praze, který pořádá Tomio Okamura za SPD. Událost se nese ve světle včerejšího trapasu, kdy došlo na letišti k záměně Geert Wilderse a Gene Wildera. Že něco není v pořádku Tomia napadlo bohužel až potom, kdy domnělému Geertovi ukázal předsunutou jednotku před znásilňováním českých počestných žen muslimskými nájezdníky, -což nebylo samozřejmě nic jiného než procházka pražskou Perlovkou včetně názorné ukázky.

17:05
Na druhé straně Prahy zase skutečný Geert přebíral Genovu cenu za celoživotní dílo. S pocitem, že konečně našel národ, kde je doma, odmítal ocenění vrátit i po vysvětlení incidentu. Mumlal si jen stále pro sebe že „Mí Češi mi rozumí“ a úzkostlivě tisknul křišťálovou sošku na hruď.

17:10
Teď už je samozřejmě vše v pořádku a každý je na svém místě. Jen herec Gene WIlder má trochu více prázdný výraz v obličeji než obvykle.

17:15
Před hotelem TOP je postavené improvizované bludiště z betonových zátaras. Cestičku ignorovala a zátarasy přelezla již dvě sluníčka, která zaútočila na Tomia vejci a jeden Zelený, který se Tomia pokusil ubodat mrkví.

Krvelačného útočníka se podařilo zavčas zneškodnit

17:18
Většina ulic okolo hotelu TOP je zatarasena cisternami. Podle Tomia takto žádný útočník nemá šanci dojet s autem plným výbušnin až k hotelu.

17:19
Cisterny Jsou plné nafty.

17:25
Přijela dodávka cateringu s chlebíčky. Zaparkovala asi půl kilometru od hotelu hned vedle vstupu do bludiště. Zatímco zaměstnanec cateringu pobíhá v bludišti s vozíkem, protestující mu chlebíčky za jízdy dozdobují vejci, plivanci a dlažebními kostkami.

17:27
Těsně před vstupem do hotelu si demonstranti uvědomují, že to není zaměstnanec caterignu, ale převlečená Marine Le Pen, která se jinak nemohla na sjezd nácků dostat. Demonstranti přestávají bombardovat chlebíčky a dlažební kostky pozvolna začínají dopadat na Le Pen.

17:32
Je sice pravda, že jsme ji mohli pomoci, ale venku je zima a naší redakci se podařilo ukořistit moc prima flek s výhledem na ulici i na řečnický sál. Ne náhodou hned vedle stolků a chlebíčky.

17:35
Konečně jsme kompletní. Le Pen si ještě vyndává značku dej přednost v jízdě z účesu a můžeme začít. Zeptali jsme se ji, jestli má s sebou i veganské chlebíčky. Z nějakého důvodu nás poslala tam, čemu Francouzi říkají „cul“.

17:40
Tomio zahájil krátkým a efektivním pozdravem. Hraje Česká hymna. Geert v nacistické uniformě stojí pevně a hrdě tak jak jen Holanďan umí. Jen přes vztyčenou pravici dostal od
Tomia, který ho okřiknul ať nezapomíná, že jsou tu dneska média. (To asi jako myslel nás. Parlamentní listy jsme pro jistotu předem informovali o změně místa konání a AZ247 nedostali akreditaci kvůli publikaci článku Zemana zaseknutého v Putinově zadku. A nikdo jinej tady vlastně není…)

17:45
Tomio zase žvaní. Už 5 minut.

17:50
Chlebíčky maj fakt dobrý. Akorát by na nich nemusely bejt ty dlažební kostky.

17:52
Tomio přestal mluvit!

17:55
Tak ne, jen se nadechl mezi souvětím.

18:00
Ale už asi bude souvětí končit, protože právě během minuty zopakoval, že nám odpoví jen krátce.

18:05
Geert se hlásí o slovo. Okamura ho zpražil, aby mu neskákal do slova. Le Pen se nám pokusila ukradnout chlebíček. Ubránili jsme naše stanoviště a poslali ji zpět se slanýma tyčinkami a kyselou okurkou, která tak nějak vystihovala její obličej.

18:10
Tomio konečně přestal mluvit. V kostce vyjmenoval svoje dosavadní snažení v České republice včetně toho, že opakováním charitativních vlastností plastových víček v těch nejabsurdnějších situacích, se mu podařilo tuto nesmyslnou sbírku zcela vymýtit z území republiky.

18:15
Geerd i Le Pen žasnou. Nevěřícně kroutí hlavou a dělají si poznámky. Vzhledem k tomu, že taková pitomost jako sbírka plastových víček do jejich zemí zatím nedorazila, je důležité dělat si poznámky, a postupovat podobně jako to udělal Tomio.

18:20
V dalším bodě se účastníci konference shodli na tom, že Evropská unie je zlo. Na faktech ani tak nesešlo, ale dobře se to pamatuje. Tomio Okamura trvá na tom, aby byl v ČR vnímán jako největší vlastenec a že lidé šli při vystoupení z Evropské unie za ním. V rámci konceptu nemluví o CZexistu ale naývá akci #TOxit. Mluví dalších dlouhých sedm minut. Le Pen žužlá okurku.

18:22
Geerdovi se zlomil vlas a vyžaduje technickou přestávku, aby dal svoji vizáž do pořádku. V zázemí čeká komando kadeřníku a mlsně pokukují po našich chlebíčcích.

18:25
Během v pauzy v mezaninu hraje Ortel! Le Pen hlasitě přemýšlí o tom, jestli by Mešitou šly rozhánět ve Francii davy. Tomio ji opravuje a vysvětluje, že Ortel je české národní bohatsví. Le Pen souhlasí. Po radiolokátoru Tamara by se mohla Česká republika zapsat do análů světového vojenství znovu.

18:28
Tomáš Ortel vypozoroval o svoji skladbu nebývalý zájem a dal třetí repete. Trochu to ohulil. Posluchačkům začaly trochu krvácet nosní a ušní dírky.

18:30
Randál přehlušil venkovní demonstrace anarchistů. Až doteď si mysleli, že budou konferenci rušit, ale s metalovým koncertem tak nějak nepočítali. K oknu v prvním patře se vznesl zvědavý dron.

18:32
Tomáš Hnídek Ortel skončil svoji pátou reprízu Mešity. Le Pen prožila něco jako orgazmus. Smrtká krev do kapesníku z vlajky Evrospké unie.

18:35
Venku se obnovil hluk. Demonstranti zapálili popelnice. Asi jim byla zima.

18:40
Anarchisti postavili hradbu z mikrovlnek a pokoušejí se propálit si cestu skrze zabedněné dveře. Radek Koten se schoval pod stůl a jal se frenetického pláče.

18:42
Ajeje. Tomio si přišel pro chlebíček. Žádný už tu není. Vzteky se mu zúžily oči a ptá se, jestli mu k tomu máme co říct. Zeptali jsme se, jak to vypadá s kooperací české a německé SPD.

18:45
Tomio na nás vychrlil dlouhou řadu sprostých nadávek (některé patrně japonsky, jiné v dávno zapomenutých jazycích). Některé dokonce v kombinaci, které by nás nikdy nenapadly! Vyhodili nás ven mezi tu promigrantskou verbež a zabouchli za námi.
Vážení… toto je patrně konec naší reportáže

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi