Bůh v nepřítomnosti odsouzen na doživotí!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Překvapivým výsledkem skončila v Polsku sledovaná kauza lid versus Bůh, při které byl Stvořitel světa shledán jako vinný v plném rozsahu. K soudu se i tentokrát nedostavil, a tak byl odsouzen ve své nepřítomnosti. Po celém světě zároveň probíhá rozsáhlé pátrání po největším zločinci v historii lidstva.

Ačkoliv Polsko patří mezi státy, které mají dlouhodobě nejvyšší počet věřících, došlo právě zde Bohu k prokázání zločinů proti lidskosti. Možná za to ale mohla prozřetelnost, neboť není jasné, zda by bylo možné odsoudit něco v co nevěříme například v České republice.

Celá kauza se začala rozdmýchávat již počátkem minulého roku, v poslední době ji pak přiživila aféra #METOO, neboť Marie byla pravděpodobně znásilněna. Té navíc potom ani neplatil alimenty. Dále se pak snesl na Boží hlavu hněv ze strany řízené genocidy při potopě světa, užití nepovolených zbraní při zničení Sodomy a Gomory. Ve výčtu obvinění ale nalezneme i teroristické útoky v podobě Deseti egyptských ran. Za závažné je ale dále mimo jiné pokládáno neposkytnutí první pomoci, či zanedbání povinné péče, což vychází zejména z faktu, že Bůh je všudypřítomný a všichni jsme jeho děti. V dlouhém seznamu obvinění nalezneme i zanedbávání výživy, neboť Bůh účelově zakazoval konzumaci jablek, čímž Adama a Evu omezil na příjmu vitamínů A, B a C.

Výtky zoologů, že se na Noemovu archu kvůli povodni nedostali velcí dinosauři, kteří takto byly odsouzeni k záhubě, zůstaly otevřeny a bude je projednávat tribunál v Haagu.

Statistiky mimo jiné hovoří o tom, že za zmíněné neposkytnutí první pomoci při autonehodách a katastrofách má na svědomí více úmrtí, než Hitler a Stalin dohromady, čímž se katapultoval do první příčky zlosynů planety Země.

Aktuální pravděpodobná podoba Boha. Úřady nevylučují, že se odsouzený mohl oholit a ostříhat, aby zmátl své okolí

Odborníci se shodují, že kdyby se Bůh dostavil před soudní slyšení, mohl být trest podstatně shovívavější než doživotí. Sám soudce se nechal slyšet, že to bere jako pohrdání soudem, a proto s přihlédnutím na dlouhotrvající trestnou činnost rozhodnul pro trest nejvyšší.

„Po dobu osmi měsíců byly bohoslužby v kostelech opatřovány výzvou, aby se Bůh zjevil a dostavil se k řádnému soudu, což opakovaně ignoroval. Soudní příkaz taktéž nepřevzal, proto jsme se rozhodli vynést rozsudek v jeho nepřítomnosti. Díky Bohu je tento proces ale už za námi!“

Soudce Thomas Noncreditis

V současné době probíhá po celém světě usilovné pátrání po Bohu. Můžete se setkat se speciálně vycvičenými agenty, kteří budou stát u vašich dveří a ptát se, zda jste našli Boha. Úřady naléhavě varují, že pokud na Boha narazíte, nepokoušejte se ho sami zastavit nebo zneškodnit. Bůh může být mimořádně nebezpečný a ozbrojen! Přestože se Bůh před spravedlností skrývá, vzkázal lidstvu, že soudný den se blíží. Nechává tak poškozeným alespoň malou naději na spravedlnost.

Speciální agenti klepou na dveře domu na Floridě. Ani zde Boha nenašli

V případě, že na Boha narazíte, volejte neprodleně českou centrálu na čísle 220 392 201!

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi