Evropská unie označila Černý pátek za rasistický

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Jako by nestačilo, že nám Spojené státy americké cpou jejich komerční svátek Černý pátek (anglicky Black Friday), teď nám ho chce Evropská unie zase vzít. Název je prý totiž rasistický!

Ačkoliv je tento komerční svátek populární především v USA a Kanadě, našel si řadu svých vyznavačů i v České republice, zejména pak v řadách takzvaných vlastenců, sociálně slabých jedinců a jinak líných a hloupých individuí, kterým se nechce pracovat.

Už tento samotný fakt podle EU inklinuje k tomu, že se lidé domnívají, že Black Friday je oslavou lenosti a nezřízeného způsobu života. Upřednostňuje se přitom konkrétní barva kůže, čímž jsou ostatní etnické skupiny utlačovány. Problém je nicméně mnohem závažnější, než se na první pohled zdá. Slušní lidé se totiž během Černého pátku mění v krvelačné bestie. Proč tomu tak je? Podívali jsme se na celou záležitost vědecky!

 

Během Černém pátku je jedno, jak hnusnou kabelku a za kolik si koupíte. Nejdůležitější je, že si ji koupíte právě VY!

Název totiž v podprahovém myšlení evokuje pocit, že se jedná svátek menšin. Má to za následek výraznou změnu v chování, kdy se během Černého pátku všichni návštěvníci obchodů chovají jako zvěř. Předpokládá se že lidé, kteří se celý rok chovají spořádaně a slušně, uvolní v tento jeden den v roce své emoce a nechají průchod všem svým potlačovaným choutkám.

I návštěva běžného supermarketu tak nezkušenému oku může připadat spíše jako rabování. Fakt, že je hlášen rapidní vzestup kriminality nicméně může znamenat i to, že se zkušené oko prostě mýlí a o rabování se skutečně jedná.

S tím by však měl být od příštího roku konec, neboť Evropskou unii již nebaví tutlat excesy bílých obyvatel Evropy, kde prohřešky nastřádané během jediného podzimního večera průběžně rozpouští během roku a připisuje na vrub přistěhovalcům.

O výrazně levné aušusy je zájem. Zejména, pokud lidem zatajíte, že jsou to aušusy.

Jako činitel zla je nazýván jednoznačně Black Friday. Pokud zrušíme tento podivný svátek, možná se lidé naučí žít se svojí temnou stránkou osobnosti i bez toho, aby upouštěli jednou ročně páru. Ba naopak, Evropská unie chce zajít ještě dále a překřtít Černý pátek na Duhový pátek, během kterého budou ceny ve všech obchodech navýšeny o 5 % a výtěžek bude věnován neziskovkám. Stát by se tak podle předních ekonomů mohlo již příští rok.

„Američané nám nutí jejich odporné svátky
a Evropská unie nám je krade…!“

Podzimní mindfuck českého vlastence

 

Je načase, aby lidskost zahodila své negativní emoce a soustředila se na lepší a růžovější budoucnost!

Krom Černého pátku plánuje Evropská unie zrušit i další etnicky nekorektní svátky. Především pak Bílou sobotu, která až moc odkazuje na nadčlověka, a Zelený čtvrtek který stejně nikdo neslaví, neboť všichni mimozemšťané jsou šedí.

 

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi