Miloš Zeman obviněn v kauze #METOO, Macura o něm už píše knihu

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Události posledních několika dnů a týdnů ukázaly, jak moc moderní je chlubit se znásilněním ze strany slavné osobnosti. Své o tom ví mimo jiného i slavný herec Kevin Spacey, který jakkoliv je uznáván, už mu nikdo neodpáře, že před lety prznil (nebo chtěl…) (…nebo se to o něm alespoň tvrdí) děti, kterým je dnes 30+, a sériově přišly na myšlenku, že by bylo fajn vytáhnout historku, kterou si původně nechávali až na vyprávění vnoučatům. Kdo jiný může tvrdit, že se mu zbořil život jako dům z karet? Třeba Miloš Zeman. Móda fenoménu „METOO“ dorazila již do České republiky a zamířila pořádně vysoko. Miloše neobvinil nikdo jiný než Ústava, která si stěžuje, že ji hlava státu opakovaně znásilňuje.

„Je to naprostý nesmysl vymyšlený bezpochyby Pražkou kavárnou nebo ČSTV“, vyjádřil se k situaci prezidentův mluvčí Ovčáček, který za roky praxe v mandátu získal obzvláště slizkou obratnost ve vyvracení fám, kde si obvykle vystačí jen s tímto jedním argumentem. „Pan prezident má ve svém postavení podstatě jiné věci na práci než se stavět těmto obviněním o tom, že si něco postavil. Pan prezident už zhruba dva roky není schopen postavit se bez obtíží ani na vlastní nohy, natož aby stavěl cokoliv jiného. Na stránku druhou chápu, že když si postaví novinář hlavu, tak si může napsat v tomto fašistickém žido-hlavo-zednářském státě doslova cokoliv. Rezolutně opakuji, že to není pravda. Situaci jsem osobně kontroloval a nedošlo k žádnému utlačování ani povstání!“

Vážné obvinění ze znásilnění vznesla tento týden Ústava České republiky potom, co se Zeman vyjádřil, že mu nebude vadit Babišova menšinová vláda. Ústava přitom ve svém znění tuto možnost rezolutně vylučuje a hovoří o jistém způsobu znásilnění.

Sám Miloš Zeman se nechal slyšet, že kreativní vyjebávání s Ústavou ještě nutně nemusí znamenat její znásilnění. Všichni prý přece vědí, jak to ženská myslí, když křičí „NE“.
Situaci však koncem týdne nepomohla ani demokracie, která tvrdí, že ji Zeman znásilňuje již několik let. Krom podivné fetišistické záliby v pošlapávání prý Zeman nebojí sáhnout ani po kuplířství, kdy čest demokracie dává všanc zahraničním predátorům, například Rusku a Číně.

O závažné nařčení se již začal blíže zajímat spasitel padlých žen a zachránce nevinných panen Zdeněk Macura, který se do análů svých aktivit zapsal především hiphopovým vystoupením před vilou zesnulé Bartošové se songem Macura je sprostý vrah.

 

Přebal Macurovy knihy Filthy Shades of Miloš

Ještě před Vánoci by měl tak na pulty knihkupectví doputovat titul Filthy Shades of Miloš, který bude mapovat Milošovu násilnickou kariéru, která započala již před dlouhými lety, a doposud byla přehlížena.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi