S Petrem Semerákem o zabezpečovacích prvcích bytu proti chemtrails

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 8 minut.

Jméno Petra Semeráka začíná být slyšet v českých vlasteneckých kruzích stále častěji. Je znám nejen svým vřelým vztahem k České republice a národnostní otázce, ale především tím, že je jedním z mála lidí, kteří ještě nemají mysl ovlivněnou škodlivými vlastnostmi chemtrails. Jeho návyky mu sice do jisté míry komplikují běžný život, pokud se ale s několika základními pravidly a úpravy vašeho bydliště naučíte žít, můžete žít dlouhý požehnaný život, kdy budete mít naprosto čistou mysl, alobalovou čapku a vlastní názor, který vám nikdo nesebere!

 

Medailonek Petra Semeráka
Životním krédem Petra Semeráka je vlastní citát “Kvalitní propagace je klíčem k úspěšné demonstraci a úspěšná demonstrace je krokem ke změně”.
Petr Semerák absolvoval vysokou školu života, která mu dala široký záběr v rámci všeobecného rozhledu. Vystupuje jako aktivista a autor projektů Nepovedené demonstrace, Aluhelma jako povinná vojenská výbava, Chemtrails v ČR nechceme, Bůčkem proti islámu a Viděl jsem migranta v ČR.
Obvykle se pohybuje v okolí Lucie (takříkajíc) “Kirchschlagerové” Haškové, do které je platonicky i přes svoji latentní homosexualitu zamilován, což ji ve své panické hrůze nikdy veřejně nepřizná, neboť tuší, že vlastenecká máma Hašková míří na vyšší cíle, které by ji krom trafiky v politické sféře generovaly i Jaguára v garáži, norka ve skříni, medvěda u krbu, býka v posteli a osla na služební cestě.
Petr Semerák se tak již před lety stáhnul sám do sebe a do vlastní sociální bubliny s alternativní realitou, ve které svět ohrožují neziskovky, zednáři, Nový řád a malí šediví mužíčci ze sluneční soustavy Betelgeuse.

 

Dobrý den! Chtěl bych Paralelním listům poděkovat za příležitost napsat čtenářům několik málo slov o hrozbách chemtrails a jak se proti nim bránit. Problematikou chemtrails se v poslední době zabývá stále více lidí, a je to tak dobře. Jistě nebude náhodou, že mezi lidmi, kteří se takzvaně probudili, jsou v drtivé většině vlastenci, kteří prohlédli odporné praktiky Evropské unie a USA, kteří se nás cíleně snaží vyhubit, aby tak připravili ornou půdu pro Nový řád. Věřte mi, že vím, o čem mluvím. Coby vlastenec a člověk s vlastním neposkvrněným míněním se stávám často terčem různých vtípků, které většinou nikdy nejsou vtipné. Mají přitom odvést pozornost od hlavního problému. JAK SPRÁVNĚ BOJOVAT PROTI CHEMTRAILS.

Vážení, situace je více, než kritická. Minulý týden jsem se stal terčem nepodařeného atentátu, když jsem vyrazil na houby a v lese jsem narazil na mrak chemtrails, kteří by lajci běžně označili za mlhu. Zkušený bojovník za lidská práva a pravdu však nastraženou past vždy odhalí včas. Podobné útoky mě jen utvrzují v mé pravdě o konci světa tak, jak ho známe.

Správný vlastenec bojující za pravdu by tak měl mít vždy v příručním zavazadle erární ruční pumpičku s octem, který jak známo neutralizuje složení chemtrails (Poznámka redakce: Mimo jiných prvků jsou chemtrails složeny z hliníku, manganu, barya, ytria, titanu a podobných vzácných kovů). Stejně tak by měl mít každý po ruce roli alobalu, který je schopen nežádoucí účinky chemtrails odstínit.

Máte zimní zahradu? Zabezpečte všechna okna dříve, než bude pozdě!

Chcete-li si zachovat zdravou mysl, musíte nicméně patřičně zabezpečit i samotný dům, případně byt, ve kterém bydlíte. Podvratné živly totiž stále usilují o naše životy a nestřežený okamžik je příležitostí, která by vás mohla zbavit rozumu. Stali byste se tak běžnou ovcí. Šedou myší bez duše, kterou potkáváte na každém kroku. Tito lidé jsou již duševně ztraceni a pouze přežívají.

Brzy zjistíte, že alufolie je vaším nejbližším přítelem. Je tvárná, krásná, leskne se, a zachrání vám život. Nakupte si tedy dostatek rolí do zásoby, neboť nedokážeme s jistotou říci, kdy Evropská unie a Nový řád alobal jako jedinou fungující prevenci proti chemtrails zakážou.

Bolí vás při kousnutí do alobalu zuby? Patrně máte zubní plomby plné chemtrails látek. Vytrhejte si je!

Své bydliště vnímejte jako hrad. Zda bude váš hrad nedobytný záleží především na vaší píli. V praxi platí, že čím více alobalu, tím lépe. V ideálním případě je vhodné obalit vše, s čím během dne přijdete do styku. Spát v alobalovém povlečení se vám možná ze začátku bude zdát nepohodlné, na stránku druhou si na příjemný šustivý zvuk brzy vypracujete podobnou závislost jako například na bublinkovou folii, kterou Evropská unie mimochodem již zakázala.

Díky alobalu ušetříte čas i za umývání nádobí. Po jídle stačí talíř prostě jen přebalit do nové vrstvy alobalu.

Jako fatální chybu osobně hodnotím okna, na která začínající „probuzení“ většinou zapomínají. Nevědomky do sebe přes okenní sklo perou další dávky chemtrails, které mají za následek postupné utlumení elánu, apatii, a upadnutí zpět do „živého koma“, kdy se z potencionálního bojovníka za pravdu stane znovu šedá myš.

Pokud čtete tyto řádky a patříte mezi právě probuzené, nenechávejte nic náhodě a kontaktujte mě telefonicky. Rád vám poradím, jak postupovat na úplném začátku. Jakých rodinných příslušníků se nejlépe zbavit a jak se správně zabalit do alufolie, abyste během pobytu mimo domov nedostali smrtelnou dávku chemtrails. Naše legie pravdy stále hledá nové bojovníky, proto mě neváhejte kontaktovat na mém telefonním čísle 723635441. Kdykoliv.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi