Na příkaz EU bude v Praze otevřen první genderově korektní noční klub

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Co začalo původně jako nevinný úlet, začíná mít poměrně děsivé obrysy. Nejdříve si takzvaní genderoví ochránci lidských práv vynutili automaty na tampóny i na pánských záchodcích, pak prosadili kvóty žen ve vedení nadnárodních společností a politice, a teď se v Praze schyluje k otevření prvního genderově rovnoprávného vykřičeného domu.

Tampony na pánských záchodcích jsou dnes v Británii již zcela běžné

Vyzpovídali jsme Matěje Stropnického (Zelení), který nám odpověděl na některé palčivé otázky.

Jak se vlastně strana Zelených staví k otevřené podpoře prostituce?

Stavíme se k tomu jako k nařízení EU. Je to tedy dobré nařízení a jako takové jej respektujeme. Mimo jiného jsme proti prostituci nikdy nebojovali. Je to práce jako každá jiná, a někdo to prostě dělat musí. Když se podíváme například na naše německé zelené sousedy, ti dokonce prosazují takzvanou „prostituci na předpis“, což není nic jiného, než dopřát za rozumný peníz sociální pracovnici i pro hendikepované spoluobčany, kteří mají hluboko do kapsy.

Vnímáte tedy genderovou mánii jako pozitivní přínos Evropské unie?

Rozhodně. Je to v mnoha aspektech jednodušší. Když se podíváme na každodenní život, odpadne díky genderové korektnosti mnoho problémů spojených například s dámskou a pánskou módní konfekcí. Osobně předpokládám, že androgynní lidé (poznámka redakce: na první pohled nerozeznatelné, zda se jedná o muže nebo o ženu) jsou budoucností populace. Už teď plánujeme do vysílacích časů zařadí první „hlasatla“, což je vlastně zkomolenina hlasatelky a hlasatele, jen prostě genderově korektní.


Hlasatla Honzina. Již brzy na vašich obrazovkách!

Jak si ale představujete genderovou rovnost například ve vykřičených domech? A je to vlastně možné?

Zcela určitě. Je načase smazat rozdíly mezi ženami a muži. I já jsem si sundal knírek, abych ženy nediskriminoval. Nebo tedy alespoň některé z nich. V civilizované společnosti bychom se neměli dívat na to, zda je někdo muž nebo žena. Měli bychom každého jedince vnímat jako samostatnou unikátní jednotku s neomezenými možnostmi vývinu. Kdo třeba chlapcům diktuje, že nesmí nosit sukně? A proč to třeba ve Skotsku pokládají za národní dědictví? Stejně jako s výběrem oblečení, bychom neměli lidi omezovat ve svých zvycích a oblibách. Čekáte, že přijdete do bordelu, abyste upustili páru na ženě? Není to genderově korektní! Proč muži nejdou do bordelu, aby své choutky neukojili na muži? A vůbec. Kde berete tu jistotu, že zrovna návštěvník vykřičeného domu bude při sexu v aktivní pozici?

Asi nejznámější tváří genderové korektnosti je Andrej Pejič. V době, kdy měl v dokladech ještě napsáno že je muž, spoustu žen neskutečně štvalo, že je jednou z nejlépe placených modelek chlap.

Naznačujete nám, že v rámci genderové rovnoprávnosti by měla být vymýcena i heterosexualita?

To je jen znovu ošklivé kádrování. Nechceme nic škatulkovat. Proto i v našem genderově korektním domě nebudou žádná světla. Ošklivý, krásný, žena, muž, muslim, Čech, Žid, cikán… to vše bude díky tmě smazáno. Víte, celá naše republika je vlastně bordel. Náš vykřičený dům je jen její zmenšenina. Nikdy nevíte, kdo s kým vyjebe. Genderová rovnoprávnost tomu dává jen punc reálnosti. Na stránku druhou, když už s vámi někdo vyjebe, měl byste za to dostat zaplaceno, ostatně jak je ve vykřičených domech dobrým zvykem. Náš koncept jednoduše počítá s tím, že pokud se do vykřičeného domu vydáte, a tak nějak „nedostanete co chcete“, budete odcházet s podstatně plnější peněženkou.

Děkujeme za rozhovor

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi