Zpívající šógun vyzval písní ke křížové výpravě proti ISIS

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 2 minuty

S šokujícím prohlášením přišel dnes Tomio Okamura, který se po letech slibů rozhodnul jednat a vyrazil do boje proti hrozbám Islámského státu. Zlé jazyky tvrdí, že Tomio pouze čekal, až bude protivník dostatečně oslaben, aby si tak usnadnil svoji křížovou výpravu. Okamura nicméně namítá, že je to pouze chabý populistický pokus oslabit před blížícími volbami jeho preference.

Po vzoru českých vlastenců své prohlášení provedl zpěvem, podobně jako to dělá například Dominika Myslivcová, nebo kandidátka na prezidentku ŇuŇu Yngland Hrušková. Oproti jmenovaným úmělkyním však Tomio Okamura zpívat umí, což značně usnadňuje jeho úlohu. Vzpomeňme například na incident, kdy Yngland Hrušková při recitálu Modlitby pro Martu přiměla autora písně Jindřicha Brabce rotovat v urně tak rychle, že o jeho ostatky projevil zájem i Ženevský CERN.

Tomio Okamura vsadil na jistotu a českou klasiku, kdy vzkázal svým následovníkům krátkou ale jasnou zprávu. Je třeba zasáhnout proti Islámskému státu právě teď, kdy je oslaben. Je třeba je vykouřit a zahnat. Nepodařilo se nám sice přesně zjistit, jaké má s machometány Tomio Okamura záměr, z důvěrných zdrojů však máme poměrně jasné informace o tom, že Okamura jedná podle diplomatických vyjednávacích kodexů Moniky Lewinské.

Exkluzivně vám takto přinášíme záznam Tomiova uměleckého prohlášení!

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi