Jan Vrobel: „Havlem ukradnutá Tesla. Téma, které se nehodí?!“

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Sotva před týdnem náš externí agent Jan Vrobel přišel se spekulací, že Václav Havel před lety prodal Američanům Teslu, díky čemuž umožnil posunout technologický vývoj Spojených států minimálně o 20 let dopředu, zatímco naše republika zůstala stále stejně zaostalá. Naši voliči nám ve skupině Fanklub Tomia Okamury potvrdili, že je to pravda! A to celé je navíc jen špička ledovce!

Od svého založení v roce 1946 až do roku 1990 fungovala TESLA jako národní podnik – koncern, se sídlem v Praze – Strašnicích, který sdružoval desítky jednotlivých národních podniků v celém Československu pro výrobu jednak malé elektrotechniky, jednak kompletní obor elektroniky od pasivních i aktivních mikroelektronických součástek přes spotřební elektroniku, až po velkou investiční elektroniku pro profesionální a vojenské využití. Největšími odběrateli v té době byly zejména socialistické státy v rámci RVHP.

Přitom ziskový podnik mohl být dnes perlou české ekonomiky. Má to však drobné ale. Tesla dnes patří Američanům a těm ji neprodal nikdo jiný, než Václav Havel! Náš první a tolik přeceňovaný polistopadový prezident, který světu ukázal solidární cestu humanitárního bombardování, ve svém volném čase úspěšně působil i na poli rozkrádání státu.

Po letech se tak dozvídáme, že na jeho kontě nebyl jen škraloup v podivných obchodech s pražskou Lucernou a Hrádečkem u Trutnova. Z archivních dokumentů, které jsou dnes „promlčeny“ a proto se dostávají v necenzurované podobě na světlo i pro běžného slušného občana vyplívá, že po revoluci Havel státní podnik Tesla zkonfiskoval pro sebe, a v aukci je následně prodal Američanům. Do své neziskovky Vize 97 následně uložil 50.000.000 korun, aby tím umlčel své spolupracovníky.

 

Pravda, která nesmí být vidět? Post byl včetně investigativní diskuse smazán cenzorem!

 

Problém se ztrátou národního podniku a patentů v hodnotě miliard korun byl tedy na několik let zameten pod koberec. A to až do doby, než (dnes již americká firma) Tesla přišla se svým prvním elektronickým automobilem.

Stejně tak, jako byl kdysi nevýhodně prodán patent kontaktních čoček, přišel český národ na hůl i s tímto zlatým dolem, který byl doslova darován Američanům za almužnu.

Situaci nám v diskusi potvrdili i voliči SPD, kteří jsou obvykle informováni nejlépe. Přesto tento post po několika hodinách ze skupiny zmizel. Zřejmě byl trnem v oku nasazenému havlistovi, který se zmocnil role cenzora pravdy, která nesmí být vidět!

Je možné Jihočeské máslo nazývat stále za tradiční český výrobek?

Aby toho nebylo málo, dostávají se na povrch každý den nové a nové případy rozkrádání státu. Vysoká cena másla například ukázala, že cenu ovlivňují zahraniční investoři. To by samozřejmě nevadilo, pokud by české mlékárny patřily České republice… jenže nepatří. Klíčové mlékárny byly prodány Německu a Francii v roce 1992. Kým jiným, než Václavem Havlem!

Máte nějaké další informace o rozkrádání státu? Podělte se s námi v komentářích!

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi