Proč se terorismus České republice vyhýbá?

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Samozřejmě jsme rádi, že se České republice teror vyhýbá. Je však potřeba nalít si čistého vína a zeptat se sami sebe, proč tomu tak je. V ideálním případě minimálně proto, abychom tento trend zachovali a nezměnili politické a ekonomické klima natolik, aby sem běženci začali chtít.

Institut etnografického rozvoje se touto otázkou zabývá již několik let. „Dokonce jsme se pokusili nějaké testovací subjekty odchytit,“ vysvětluje Dr. Jan Cempský, který se specializuje na chov ohrožených druhů. „Na hranicích státu jsme dokonce nastražili bůček a domácí klobásu, ale nic. Ani ťuk! Pokud teda nepočítáme potulné psy a kočky. Skoro jako by se uprchlíci České republice obloukem vyhýbali.“

Tato situace je samozřejmě žádoucí, ale nemusí trvat věčně. Jsou si toho vědomy i samozvané lidové milice, které již nyní bez sebemenší gáže na vlastní pěst střeží nechráněná hraniční pásma se vzduchovkou, pro kterou zbrojní pas není třeba.

„Stejně by mi zbrojní pas ti idioti nedali,“ odpovídá nám instalatér Karel Záruba, který opustil práci a už měsíc táboří na hranicích České republiky a Německa. Při vyprávění nenápadně hladí svoji vzduchovku s upilovanou hlavní. „Z Německa teď hrozí přísun nelegálních migrantů. Všichni jsou tam. Z jihu už nepřijde nikdo. Zatím je tedy zvládají zadržet, ale je jen otázkou času, než se hráz protrhne, a migranti se začnou valit i k nám!“ Karel Záruba si otřel čelo s alobalovou helmou, rozloučil se a šel na svoji obligátní kontrolu nastražených medvědích pastí.

Zůstává tedy skutečnou záhadou, proč do republiky míří tak málo migrantů. Pokud si navíc vzpomeneme na události z roku 2016, je zřejmé, že běžný migrant se z naší republiky pokusí utéct. I kdyby to mělo znamenat, že se vrátí například do své domoviny zmítané válkou.

 

Událost z 22. září 2016 šokovala Českou republiku. Jednak proto, že do ČR uprchlíci přišli. A pak hlavně proto, že tu nechtějí být.

 

Životní úroveň je přitom zhruba o 20 % lepší než v takové Sýrii a průměrný plat se pohybuje dokonce téměř na dvojnásobku. Češi jsou navíc ve světě pověstní svojí mírumilovnou a přátelskou povahou. Pátrali jsme tedy v alternativních zdrojích, abychom se dohledali pravdy.

A potom jsme si vzpomenuli na bonmot našeho prezidenta Miloše Zemana a vše začalo dávat smysl!

“Ne každý muslim je terorista, ale téměř každý terorista je muslim.”

Kontaktovali jsme americkou ambasádu, aby se nám k problematice vyjádřila. Zcela neoficiálně nám zdroj John W. Tremble, který si nepřál být jmenován, potvrdil, že na americké základně Guantánamo patří česká filmová a hudební tvorba mezi mučící prostředky, podobně jako waterboarding. Známy jsou mimo jiné maratony Troškova Kameňáku a Babovřesk, které některým vězňům způsobily i vnitřní krvácení.

Je tedy naprosto zjevné, že Česká republika v islámském světě získala reputaci nehumánního monstra, kdy se průměrný muslim domnívá, že zapnout rádio nebo televizi automaticky znamená rozsudek smrti.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi