Těší se prezident Zeman po operaci dobrému zdraví?

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Pan Jiří Ovčáček je mužem činu a vždy dokáže sekat jazykem jako obratný samuraj svým mečem. Je pochopitelné, že dobro hlavy státu mu leží na srdci nejvíce. Nejen proto, že je zaměstnancem svého státu, ale především proto, že si jako správný vlastenec uvědomuje rizika spojená s fámami o chatrném zdraví prezidenta Miloše Zemana.

Mimo jiné se tak v poslední době opět vyrojily spekulace o komplikacích s nohama pana prezidenta. Abychom byli přesnější – s pravým chodidlem, které pana prezidenta zlobilo již na jaře a v poslední době se zřejmě opět hlásí o svoji pozornost.

Pan Ovčáček již počátkem týdne ostře odmítl jakékoliv zdravotní lapálie spojené se jménem Miloše Zemana. Jak již má ovšem obvykle ve zvyku, neodpustil si osobní postoj obohatit o šifru, kterou tentokráte nazval zdrojem. Pustili jsme se tedy přeci jen na vlastní pěst do přezkoumávání aktuální situace pana prezidenta. Závěry nechť si každý vyvodí sám. Zde jsou některá fakta, která bychom za zdroj mohli považovat:

1.) Prezident Zeman tráví během dvou letních měsíců již druhou dovolenou. Tu první trávil obvykle u rybníka, kde se nechával fotit na odiv novinářům. V tuto dobu také oblétla česká (a nejen česká) média fotografie, která pana prezidenta vykresluje v poněkud unaveném dojmu. Není zde jen doprovázen, ale dokonce podpírán dvojicí bezpečnostních pracovníků Hradu. Pravá noha je navíc zabalena do igelitového pytle. Přes četné dotazy pan Ovčáček nikdy nesdělil, že by si prezident třeba vymkl kotník. To jen posílilo zvěsti o horšící se cukrovce a možné amputaci končetiny.

2.) Druhou dovolenou, která je podle pana Ovčáčka “zasloužená”, tráví prezident v Lánech. Shodou okolností právě dnes Miloš Zeman splnil hranici 50.000 podpisů, které jsou vstupní branou pro obhájení jeho prezidentského mandátu. Oznámení tohoto milníku se paradoxně Zeman nezúčastnil a namísto něj o skutečnosti informovala jeho manželka, Ivana Zemanová. Ta po krátkém proslovu z místa řečníka v podstatě utekla, aniž by zodpověděla jakékoliv dotazy novinářů.

3.) Přestože Miloš Zeman oficiálně žádnou prezidentskou kampaň nemá, sám se v podstatě zbavuje dalších volebních hlasů uprostřed “lovecké sezóny”. Jeho laxnost je ale možné schovat za fakt, že má jako jeden z mála již vstup do prezidentského klání jistý.

4.) Mnohem zajímavější je ale fakt, že v Čechách prakticky celý srpen tráví Prof. Dr. Andreas Raabe, což je švýcarský přední neurochirurg specializující se mimo jiného na mikrochirurgii a plastiku končetin. Bernský INSELSPITAL potvrdil, že si doktor Raabe vybral neplacenou dovolenou na celý srpen. Situaci však odmítl nadále komentovat.

5.) Doktor Andreas Raabe se před třemi lety proslavil protézou levé části těla hasiče, která byla znetvořena při mohutném požáru. Tato prvotina doktora Raaba byla vytištěna na 3D tiskárně. Od té doby se nicméně medicínské postupy posunuly a dnes je možné pracovat se syntetickým silikonem, který má vzhled i pružnost lidské kůže. Povrch materiálu je navíc možné poměrně snadno upravit. Například přidat charakteristická znaménka, pihy, či tetování.

Zamyšlení je, vážení čtenáři, na vás. Jak moc velká náhoda je, že specialista na mikrochirurgii a protézy tráví celý srpen v České republice? Jak moc velká náhoda je, že prezident tráví během letních prázdnin již druhou dovolenou, která navíc nebyla ohlášena? Proč prezidenta od fotografie s nohou v igelitu nebylo prakticky vidět a na tiskovky místo sebe posílá manželku?

Závěr si prosím udělejte sami. Ať je to jak chce, doufáme, že prezident Zeman bude brzy stát opět pevně na svých nohách!

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi