Prezidentovi byla ve střešovické nemocnici prodloužena STK do roku 2021

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

S uspokojivým výsledkem skončila čtyřdenní technická kontrola a tuning prezidenta Miloše Zemana ve střešovické nemocnici. Přes lehce sjetý zevnějšek a dezén byla kontrola vyhodnocena jako uspokojivá. V rámci pravidelného servisu Huawei byl prezidentovi změřen tlak v duši, vyměněn olej v motorických končetinách a přeinstalován operační systém z Androidu na Harmony OS.

Zemanovi momentálně stále schází některé základní aplikace. Nedaří se ho například probudit ze spánkového režimu a musí být vždy restartován.

„Jednalo se o pravidelnou servisní prohlídku,“ vysvětlil specializovaný doktor Roo Tins Tall, který byl povolán až z daleké Číny, aby se na banální, leč důležité, prohlídce účastnil a provedl nezbytné změny v operačním systému prezidenta. Android totiž přestal být v aktuální hardwarové konfiguraci Miloše Zemana kompatibilní a bylo třeba nahradit jej novým Harmony OS, který Huawei po uvalených sankcích vyvíjí. „Prezident se momentálně nachází v režimu ladění. Podle jeho voličů je však prezident po rekonvalescenci dobře naladěn, takže porodní bolesti máme snad za sebou,“ vysvětluje doktor Roo Tins Tall. Podle nepodložených informací se prezidentovi podařilo nainstalovat téměř kompletní český, ruský a čínský slovník, a to včetně generátoru random bonmotů, ačkoliv je pravda, že aplikace bude potřebovat vychytat své mouchy. Například podle mluvčího Ovčáčka jsou bonmoty jako „jste-li ve stresu, snězte pomeranč“ málo úderné a naserou příliš malé procento populace.

Doktor Roo Tins Tall na schématu vysvětluje reinstalaci operačního systému v prezidentovi

Reinstalace operačního systému probíhala poslední čtyři dny ve střešovické nemocnici, kde byla kamuflována za rekreační pobyt. Aby se kapitalistický západ nedozvěděl o nejnovějších softwarových vychytávkách, Miloš Zeman byl nejenže izolován od ostatních rekreujících se pacientů, ale dokonce byla nasazena i špionážní technologie, které se volně přeloženo říká “zastarávání”. V praxi to znamená, že veškerá lékařská dokumentace byla po dobu rekreace Miloše Zemana evidována pouze v papírové podobě, aby nešla hacknout a svět se nedozvěděl, jak moc zcela zdráv je prezident České republiky. Míra zdraví prezidenta tak tedy nově spadá do národního tajemství a dostává se k nám pouze výčet mechanických vylepšení.

„V rámci zastarávání byly nasazeny dokonce i historické rekonvalescenční postupy a lékaři přistoupili k osvědčenému pouštění žilou,“ vysvětluje Roo Tins Tall. Podle nepodložených informací se však na ruce nepodařilo najít žílu s krví a při bodnutí do nohy na lékaře cákal místo krve olej. Ale tak už to u protetických končetin prostě bývá. „Také nám trochu dělaly vrásky emise. Ukázalo se, že Miloš Zeman vytváří až čtyřnásobně větší počet skleníkových plynů oproti běžnému důchodci. Pak jsme si ale uvědomili, že běžný důchodce nemá finanční prostředky na to, aby za den spálil karton Marlborek a že Miloš na ekologii sere, takže jsme emisní kontrolu vyhodnotili jako úspěšnou.“

Nejedlý, Ovčáček a Mynář – prezident nedbal bezpečnostních doporučení a sjeté gumy odmítl vyměnit

Podle zdrojů blízkých redakci prezident sjeté gumy vyměnit odmítnul. Miloš Zeman je prý s Ovčáčkem, Mynářem a Nejedlým spokojen. Technické opotřebení Miloše Zemana odpovídá podle technické kontroly stáří. Ke kvalifikaci na veterána však v rámci technické kontroly brání mechanická vylepšení. Zároveň byla prezidentovi prodloužena STK do roku 2021, kdy definitivně zamíří do šrotu.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi