Jaromír Soukup zažaloval Jaromíra Soukupa kvůli neproplaceným přesčasům!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 8 minut.

„Už toho je prostě příliš. Nenechám se neustále vykořisťovat“, svěřil se nám během rozhovoru Jaromír Soukup, který je již několikátým rokem (jedinou) tváří televize Barrandov. „Bavil jsem se o tom se svým kolegou, kameramanem Jaromírem Soukupem i scénáristou Jaromírem Soukupem a shodli jsme se, že mám prostě zajít za Jaromírem Soukupem a říct mu své jasné dost. I Jaromír Soukup má právo na osobní volno, jakkoliv jsem Jaromíru Soukupovi loajální!“

Život Jaromíra Soukupa je kvůli vykořisťování Jaromírem Soukupem v troskách.

Majitel televize Jaromíra Soukupa Barrandov Jaromíra Soukupa se zapsal do dějin jako neuvěřitelný dříč a byznysmen. Soukup skoupil práva Barrandovu a obklopil se těmi nejschopnějšími lidmi. V rámci produktivity se nicméně záhy ukázalo, že je nejlepší hledat pomoc na konci svých vlastních paží. Je to koneckonců důvod, proč předloni Jaromír Soukup zaměstnal sám sebe a sám hodnotí Jaromíra Soukupa jako jediného člověka, na kterého se může spolehnout.

„Celkově ho hodnotím jako neskutečného dříče“, svěřil se nám programový ředitel Jaromír Soukup. „Jaromír Soukup se stal pro naši televizi naprosto nepostradatelným. V pořadu Jaromíra Soukupa Aréna Jaromíra Soukupa Jaromír Soukup téměř neuvěřitelně připoutal diváky Jaromíra Soukupa k obrazovkám, a bylo naprosto jasné, že Aréna Jaromíra Soukupa nebude jediný pořad, kde budeme Jaromíra Soukupa vídat na obrazovkách televize Jaromíra Soukupa. Záhy se tak Jaromír Soukup objevil i v dalších pořadech jako Duel Jaromíra Soukupa nebo třeba i Zprávy Jaromíra Soukupa.“

Právě to odboráři televize Jaromíra Soukupa pokládají za zásadní kámen úrazu. Ředitel televize Jaromíra Soukupa Jaromír Soukup totiž z Jaromíra Soukupa udělal v podstatě otroka Jaromíra Soukupa. První vlaštovku vyčerpání Jaromíra Soukupa jsme mohli pozorovat už v pořadu Jaromír Soukup LIVE, kde ale Jaromír Soukup rozhodně živě nevystupoval a programový ředitel Jaromír Soukup musel na Jaromíra Soukupa hodně naléhat, aby se přemohl. Pomohl až nakonec blízký přítel Jaromíra Soukupa, kameraman Jaromír Soukup, který se zasloužil o to, aby Jaromír Soukup ve své tvorbě pokračoval.

Duel Jaromíra Soukupa s Jaromírem Soukupem patřil k nejlepším okamžikům celé historie kinematografie

Podle odboráře Jaromíra Soukupa však nový premiérový pořad Premiér vykazuje zcela syndrom vyhoření Jaromíra Soukupa a nepomáhá ani zcela průlomový rozhovor Jaromíra Soukupa s Jaromírem Soukupem, kdy Jaromír Soukup vyslyšel přání fanoušků Jaromíra Soukupa a v pořadu Duel Jaromíra Soukupa Jaromíra Soukupa vyzpovídal. To vše se stalo již ve druhé epizodě sitcomu Jaromíra Soukupa Premiér, jehož premiérový díl byl odvysílán minulý týden v televizi Jaromíra Soukupa.

I zde je však možné pozorovat, že Jaromír Soukup dává na bedra Jaromíra Soukupa až příliš velkou váhu a spoléhá na um Jaromíra Soukupa. Střihač Jaromíra Soukupa Jaromír Soukup prý doslova dostal od ředitele Jaromíra Soukupa Jaromíra Soukupa zakázáno, aby Jaromír Soukup do sitcomu Jaromíra Soukupa přidával umělý smích. Ten se přitom do podobných sitcomů dává proto, aby diváci věděli, kdy se smát. Podle ředitele televize Barrandov.tv Jaromíra Soukupa je to proto, že scénárista Jaromír Soukup děj tak nabil vtipnými dialogy, že by diváci Jaromíra Soukupa přes řvoucí smích neslyšeli, co zrovna Jaromír Soukup v premiérové epizodě Premiéra Jaromíra Soukupa na televizní stanici Jaromíra Soukupa právě říká. Namísto toho Jaromír Soukup v sitcomu Jaromíra Soukupa na televizi Jaromíra Soukupa sáhnul po skutečně novátorském řešení, kdy kameraman Jaromíra Soukupa v sitcomu Jaromíra Soukupa na televizi Jaromíra Soukupa zabírá Jaromíra Soukupa a pokud Jaromír Soukup říká něco, u čeho by se měli diváci Jaromíra Soukupa smát (pokud Jaromír Soukup říká něco), kameraman Jaromíra Soukupa se začne kývat, čímž simuluje frenetický záchvat smíchu.

Jaromír Soukup je hlavní tváří televize Jaromíra Soukupa

„Musí to být pro Jaromíra Soukupa nesmírně namáhavé“, svěřil se nám hlavní scénárista Jaromíra Soukupa, pan Jaromír Soukup. „Divím se, že se z toho Jaromír Soukup psychicky ještě nesložil. Obávám se ale, že to Jaromír Soukup už dlouho nemůže vydržet“, sdělil nám doslova Jaromír Soukup. Podle účtárny navíc Jaromírovu Soukupovi za poslední dva roky nebyly proplaceny přesčasy, což je vzhledem k tomu, že je Jaromír Soukup na obrazovkách prakticky neustále, naprosto skandální. Tuto situaci nám mimo záznam i potvrdil hlavní účetní televize Jaromíra Soukupa, Jaromír Soukup.

Lepší vyhlídky prý Jaromír Soukup ale nemá. Valná hromada Jaromíra Soukupa, která se uskutečnila minulý týden se všemi investory televize totiž rozhodla o zásadním rozšíření programového schéma televize Jaromíra Soukupa, a to i přesto, že nové pořady Jaromíra Soukupa mohou ohrozit Jaromíra Soukupa na zdraví. Ale pro nové pořady hlasovali všichni účastníci valné hromady – přesněji Jaromír Soukup, Jaromír Soukup, Jaromír Soukup a dostavil se i Jaromír Soukup, ačkoliv byl Jaromírem Soukupem z valné hromady Jaromíra Soukupa řádně omluven.

Kačka Mrožová Jaromíra Soukupa už Jaromíru Soukupovi nepatří

V příštích měsících se tak pravděpodobně budeme moci na obrazovkách Jaromíra Soukupa setkat s pořady Jaromír Soukup hledá superstar Jaromíra Soukupa. Objevit se může i zcela nová show Výměna manželek Jaromíra Soukupa, což ovšem lehce komplikuje fakt, že od Jaromíra Soukupa utekla Kačka Mrožová, která si stěžovala na až příliš komplikovaný vztah se schizofrenním Jaromírem Soukupem. Natáčení porna Jaromíra Soukupa s Jaromírem Soukupem Jaromír Soukup důrazně odmítnul, protože by musel Jaromír Soukup podstoupit operaci. Dokud Jaromíru Soukupovi nebude vyoperován alespoň jeden pár žeber, autofelace Jaromíra Soukupa možná není.

Podle nepodložených informací Jaromír Soukup podal na Jaromíra Soukupa žalobu, neboť neproplacené přesčasy přesáhly hodnotu samotné televize Jaromíra Soukupa a navíc se Jaromír Soukup domnívá, že vykořisťování Jaromírem Soukupem Jaromíra Soukupa ohrožuje na zdraví.

Podle nepodložených informací Jaromíra Soukupa bude slyšení probíhat v přímém přenosu Soudkyně Barbary.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi