Vyléčil zácpu písní. Ta mu přivodila rakovinu tlustého střeva.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Odborník a poslanec s vizáží bezpohlavní plastové figurky od Mattela dnes vyléčil pacientovu zácpu pomocí semifinálové písně ze Superstar. Ta mu vzápěti přivodila rakovinu tlustého střeva.

Adam Vojtěch je právník, politik, semifinalista Superstar a člověk, který vybudoval kariéru s cepínem od hoven, když se ihned po vysoké škole uchýlil pod ochranná křídla svého dosavadního vůdce, mentora, živitele a náhradního otce, Andreje Babiše. Díky leštění bot, pochlebování a kývání, se dokázal vypracovat až na ministra zdravotnictví ve vládě odborníků hnutí ANO.

Po svém příchodu sklidil kritiku například odvoláním ředitele Nemocnice Na Bulovce – trestně stíhaná osoba údajně nemůže zastávat funkci ředitele, což nejspíš neplatí pro post premiéra České republiky. Adamovi je vytýkána také neodbornost, jelikož má k vedení daného rezortu nulové predispozice a neoplývá takřka žádnými zkušenostmi. Vše se naštěstí ututlalo a ztratilo mezi ostatními členy vlády v podobě ministryně spravedlnosti s opsanou diplomkou o chovu králíků nebo ministryně obrany, která chodí venčit psa na Hrob neznámého vojína.

Vojtěchovi a jeho boji s kritkou nepomohla ani dnešní událost, která se odehrála v jedné z pražských nemocnic, kde se v doprovodu třicetičlenného PR teamu Marka Prchala zastavil na návštěvu k pacientovi trpícímu chronickou zácpou. Marek Prchal se ihned po příchodu do místnosti otočil k Adamu Vojtěchovi se slovy ,,Zazpívej nějakou hitovku ze Superstar, natočíme, jak rozveseluješ pacienty”. Adam se tedy naklonil nad lůžko, vzal do ruky bažanta ve snaze imitovat mikrofon, a začal zpívat oblíbenou píseň od Michala Davida. K údivu všech přítomných se pacient posral již při prvním refrénu, z čehož měli radost především všichni lékaři, kteří Vojtěchovi gratulovali k dobře odvedené práci. Úsměvy na tvářích doktorů ztuhly ve chvíli, kdy byla pacientovi diagnostikována rakovina.

Adam Vojtěch a jeho sladký výraz

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.