Ruští vědci vymysleli nejrychlejší hodiny na světě


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Ruskému vědeckému týmu z ústavu aplikované lobotomie se podařil nevídaný úspěch – sestrojili největší, nejtěžší, ale hlavně nejrychlejší hodiny na světě. Díky  tomuto vynálezu bude v pondělí už pátek a za týden budou v Rusku slavit Nový rok. Rusko si od nového vynálezu slibuje, že díky němu dožene ekonomické zaostávání země. Hlavní vědec Vasilyj Čurilov byl za svůj objev odměněn řádem Grigorije Potěmkina.

Ruským vědcům se povedl přímo husarský kousek. Tým pod vedením Vasylije Čurilova sestrojil nejrychlejší hodiny na světě. Tyto hodiny jsou nejen funkční, ale také velmi praktické. Díky nim totiž Rusko opět získá ekonomický náskok nad ostatními státy, nad kterými začalo ztrácet vinou nespravedlivých sankcí západu, potlačováním osobních svobod obyvatel a nevýhodnou investicí do odznáčků SPD. Na tomto projektu měl zájem samotný Putin, slíbil totiž v projevu u příležitosti svého znovuzvolení, že udělá Rusko opět skvělé jako reakci na nekončící krizi v zemi. Díky tomuto objevu je k naplnění svého slibu blíž než kdy dříve, a Rusko se stává opravdovou zemí zítřka. Vedoucí výzkumu byl za tento objev odměněn nejvyšším státním vyznamenáním, a to řádem Grigorije Potěmkina. Hodiny jsou nyní již plně funkční a připravené k velkovýrobě. Přístroj již tedy není nutno dále vyvíjet, celý tým byl rozpuštěn a na zaslouženou dovolenou byl doktor Čurilov poslán do gulagu.

Hodinky na zápěstí Dimitrije Medveděva již brzy budou minulostí

 

Nové hodiny mají opravdu výjimečné vlastnosti. Během 16,3 sekundy odbijí minutu a zároveň exponenciálně zrychlují. Hodiny váží 4,5  tuny, navíc v noci příjemně zeleně svítí. Vedlejším produktem je také výroba pudinku. Kreml již rozhodl využít veškerou možnou lidskou sílu pro masovou výrobu těchto skvělých nových hodin v pracovním táboře na Sibiři. Následně budou hodiny exportovány do každé rodiny. Nový vynález brzy posune celé Rusko natolik do budoucnosti, že již bude prakticky nemožné Rusko dohnat. Dle zpráv zainteresovaných osob totiž Západ ještě ani nezačal na svém vlastním přístroji pracovat a bude trvat minimálně dalších 5 let než se jej podaří sestrojit. Na tuto zprávu silně zareagoval akciový trh. Akcie značky Rolex během posledních 24 hodin ztratily veškerou hodnotu, a celé Švýcarsko postihla hluboká ekonomická krize.

 

 

Post Author: Hermor

Neustále opilá a zdrogovaná kreatura, která zapomněla, na jaké planetě a v kterém století se nachází. Obvykle jej můžete potkat na hlavním nádraží v Praze, jak po vás chce drobák. Vyznavačem názoru, že nejlepším lubrikantem jsou dětské slzy.