Lubomír Volný šel ven a Pirát mu přerazil nos krajně doprava!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Včera vyzval poslanec Volný (SPD) kolegu Birkeho (ČSSD) během jednání sněmovny “aby šel ven”. Toto hulvátské chování, kdy Volnému dle očitých svědků dokonce vyletěla z úst slina a na okamžik šla vidět sláma mezi zuby, označila většina přítomných ve Sněmovně za nepřípustné, pobuřující a buranské. Sám Volný si za svými slovy stál do doby, než byl dle jeho slov na ulici napaden sympatizantem Pirátské strany.

Vše to začalo během pátečního jednání sněmovny, kdy se poslanec Volný rozhodl odlehčit páteční nudné jednání stand-upem. V něm označil všechny poslance za viníky jednání důchodce Jaroslava Baldy, který pokácel stromy na trať a stal se tak prvním českým teroristou. “Lidé jako vy vytvořili Breiviky, lidé jako vy vytvořili pana Baldu a lidé jako vy jsou bezpečnostním ohrožením této země”, pronesl mimo jiné Volný. Z poslaneckých lavic se během celého vystoupení ozýval nekontrolovatelný smích. Ten ustal jakmile Volný prohlásil, že to myslí vážně. “Já si za svými slovy stojím,” řekl dle oficiálních zápisů Volný. Poslanecká sněmovna byla jeho výstupem šokována. Někteří poslanci se dokonce vyjádřili, že jim na něm “něco nehrálo” již delší dobu. Nejmenovaný poslanec, kterému očividně neujíždí na stranu jen ústa, tvrdí, že má údajně Volný špatnou intimní hygienu a po použití toalet si nemyje ruce. Další skupina poslanců zase přišla s nařčením, že kolega Volný u jídla v poslanecké kantýně mlaská a hlasitě říhá. Na jednání podvýboru pro migraci a azylovou politiku zase pro změnu dle kolegů “pouštěl větry”.

Nyní je poslanec Volný v péči lékařů, poté co na jeho výzvu “Pojďte ven”, zareagovala skupinka neznámých mladíků, kteří Volnému večer přelomili nos krajně doprava a zlomili obě ruce. Čin se stal v ostravské části Poruba v blízkosti kolejí Vysoké školy báňské. Sympatizant Pirátské strany si na něj údajně počkal za rohem nálevny čtvrté cenové a za řevu hesla “Ostravská není vysoká!” se na poslance vrhl s holými pěstmi. Volný bezprostředně po činu z posledních sil svůj stav zdokumentoval a napsal si status na sociální síti Facebook.

“Dnes večer jsem byl zákeřně přepaden libdem sympatizanty Pirátů. Bil jsem se jako lev, avšak v přečíslení jeden na jednoho jsem podlehl početné přesile. Výsledkem jsou zlomené obě ruce a přeražený nos doprava. Nikdy mě však nezastavíte, budu se bít za naši pravdu, aby ta vaše pravda nikdy nezvítězila. Nezvládali diskuzi zde na Facebooku, a tak se rozhodli zbaběle mě napadnout na ulici, když jsem se vracel z putyky. Je vidět, jak libdem řeší názorové oponenty, žádám Pirátskou stranu a jejího předsedu Ivana “Nehulím” Bartoše, aby se od činu distancoval a zároveň se mi omluvil, nebo ať si to se mnou vyřeší venku.”

Dle našich informací se posléze nechal ošetřit v nedaleké fakultní nemocnici. Nos krajně vpravo mu již nejspíše zůstane nadosmrti, což Volnému podle jeho slov nevadí, protože tam vždy patřil.

Volného nos byl po dobře mířené pěsti posunut krajně doprava.

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.