Tomio Okamura apeluje: Na Vánoce pouze vepřové řízky!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Nezvyklé poselství ve svém vánočním projevu předal předseda a svrchovaný vůdce SPD Tomio Okamura. V emotivním projevu vyzývá české rodiny, aby tento rok na štědrý den vyměnily tradičního kapra za vepřový řízek a rybí polévku za gulášovku. 

Dle Okamury reálně hrozí islamizace České republiky. To ostatně tvrdí již několik let a lze tedy usoudit, že jeho osvěta buďto funguje, nebo jen strašně kecá a žádní imigranti k nám nemíří. Ať je to jakkoli, nyní Okamura vyzývá k hromadné konzumaci vepřových řízků během vánočních svátků. “Pokud by každý správný Čech snědl na Štědrý večer jeden řízek, síla kolektivního vědomí vypudí všechny islámské teroristy, kteří se skrývají na našem území,” míní Okamura. Zároveň připouští, že to nemusí stačit. Vepřové by se údajně mělo zakomponovat do každodenního jídelníčku, jedině tak se nemusíme bát plíživé islamizace.

+5 vlastenectví, +10 odolnost vůči islámu

Akademici z Okamurovy SPD totiž vypočítali potřebné množství vepřového, které se musí tepelně zpracovat, aby se v atmosféře pohybovalo dostatečné množství výparů vepřového masa. Ideální je vepřové smažit, nebo grilovat. Jako nejméně účinné se jeví vaření nebo dušení. Právě proto by si měl každý na Vánoce usmažit jeden flák vepřového v trojobalu. “Pokud jste v exekuci nebo jste svoji výplatu jednoduše prochlastali, kupte si aspoň guláškovku z pytlíku a dvacet deka vepřové šunky,” pokračuje Okamura ve svém vlogu. Těm, kterým na naší zemi opravdu záleží, by poté měli jíst vepřové 5x denně. Po novém roce plánuje Okamura uspořádat Zabijačka Tour. Budou zde připraveny workshopy, přednášky a hlavně zabijačkové pochoutky k zakoupení. Pro náročnější budou k dispozici i sushi kity z Japa Food s atraktivní slevou. Podrobnější informace budou zveřejněny po novém roce.

Je důležité nepodcenit výchovu. Z dětí tak vyrostou vepřové mozky volící SPD.

Za ještě větší hrozbu než islámský terorismus pokládá Okamura vegetariány. Ti dlouhodobě sabotují konzumaci všech druhů masa, tedy i vepřového. “Jedná se v podstatě o vlastizrádce, kteří svým odporem k něčemu tak přirozenému jako je maso, přispívají k potenciální islamizaci naší země,” hřímá Okamura. K úmyslu zakázat islám, se tak do programového přihlášení přidává i zákaz vegetariánství a veganství. “Chceme garantovat svobodu pro každého jednoho občana, proto je třeba některé věci zakázat a některé lidi omezit,” uzavírá svůj proslov.

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.