Pálení čarodějnic se těší nové vlně obliby! Zejména mezi odpůrci očkování.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Může se vám to zdát možná jako zpátečnické, necivilizované, barbarské a kruté. Faktem nicméně zůstává, že pálení čarodějnic prochází v České republice určitou renesancí. Stalo se tak zejména díky příznivcům alternativní medicíny, kteří ze zcela logických důvodů odmítají očkovat sebe i své ratolesti. A jak v každé historické kronice stojí, za každou chorobou hledej čarodějnici, která škodí svému okolí.

Zejména epidemie spalniček, která se rozmáhá v České republice značí na početnou skupinu čarodějnic, která operuje prakticky na celém území republiky. Dle odborníků sem navíc byla nemoc zavlečena z Ukrajiny, která má s problematikou čarodějnic, takzvaných „bosorek“ nebo „strig“ dlouhodobé zkušenosti.

Duchapřítomné matky argumentují, že účinky očkování jsou jen mýtus.

„Náš lékař nám to poradil,“ svěřila se čtyřnásobná matka Růžena S. „Když nepomohlo kloktání sava a ultrasilná homeopatika, poradil nám lékař podívat se v okolí po nějaké čarodějnici. Měl pravdu! Sousedka bydlí sama, chová šest koček a pouští si gramodesky pozpátku! Sice nemáme jistotu, ale co můžeme ztratit?“ svěřuje se Růžena, která si do čtvrtého patra nanosila už otepi slámy a hromadu dřeva.

Ohně však budou dnes v noci planout po celé republice. Nic nesmí zůstat náhodě. Spalničky se zatím nedaří zastavit a topení čarodějnice v tomto období sucha postrádá smysl. Udušení v prachu koryta řeky totiž není dle alternativních lékařů možné pokládat za věrohodný důkaz, zda obviněná byla, nebo nebyla čarodějnice. „Mnohé čarodějnice navíc při přímé konfrontaci odmítají, že by se magii věnovaly. Navíc jsou vás schopny označit za blázna a poštvat proti vám úřady,“ varuje alternativní lékař V. H. Elsing, který se lovu čarodějnic a jiných nadpozemských zlořádů věnuje prakticky celý život.

Většina čarodějnic na dobré slovo nedá. Jsou schopny velmi tvrdě popírat účast na černé magii. Zkuste se jich sami zeptat a uvidíte.

Nejistá se cítí být zřejmě i česká právnička Klára Samková. Ta před lety jako zarputilý odpůrce islámu proklela tureckého velvyslance. Kletba, podle které se měl Ahmet Bigali proměnit v žábu se sice zatím nevyplnila, ale i tak se dostala Klára do hledáčku vyznavačů tradičních léčebných metod. Koneckonců mrtvá čarodějnice, dobrá čarodějnice.

Klára Samková si vybudovala reputaci uznávané xenofobky a čarodějnice

Klára Samková tak nenechává nic náhodě a z České republiky dnes časně ráno odletěla (poznámka redakce: Nepodařilo se nám identifikovat typ koštěte). Pro zarputilé lovce čarodějnic tak máme alespoň dvě nepodložené informace, kde by se mohla Klára Samková nacházet.
Podle nejmenovaných zdrojů se setká společně s Tomiem Okamurou a dalšími extrémisty ve francouzské Nice, kde probíhá slet podobně zainteresovaných entit.
Druhá varianta hovoří o tom, že Klára odletěla do Indie, protože chtěla mít maximální pocit bezpečí. V indii jsou totiž krávy ještě dnes posvátné.

Je pravděpodobné, že se budou pokoušet čarodějnice během dnešního večera opustit Českou republiku. V pohotovosti tak bude dopravní policie, která bude kontrolovat, zda čarodějnice nepožily alkoholu, či omamných a psychotropních látek. Stejně tak bude kontrolováno, zda mají čarodějnice k řízení košťat platný průkaz, povinné ručení a zda košťata splňují technickou způsobilost.

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi