Mrazivý víkend odhalil na území České republiky továrnu chemtrails! Byla maskována za jadernou elektrárnu.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Zima o sobě začíná dávat vědět, a příznivcům NWO (poznámka redakce: New World Order) to pořádně hatí plány. Díky jasné obloze totiž klesly noční teploty o víkendu hluboko pod bod mrazu. Během dne se ale z ničeho nic začaly objevovat mraky. Na tom by nebylo nic divného, -jen kdyby mraky nepocházely z komínů údajné elektrárny. S čím ale vlastizrádci nepočítali, bylo bystré oko vlastence, které zvládá hlídat nejenom hranice před náporem cizáckého šmejdu, ale sem tam zabrousí i k nebi.

Oko vlastence zabrousilo k nebi na Jižní Moravě panu Jirkovi Černohorskému z Brna, který nelenil a splnil svoji vlasteneckou povinnost. Jirka neváhal riskoval vlastní zdraví a zdokumentoval chemtrail továrnu, která se nachází jižně od Brna. Za jeho nasazení života a zaslání tohoto materiálu mu posíláme moc pěknou klíčenku!

Když Jiří ze své Felicie zahlédnul na obzoru husté mraky nad elektrárnou, hned si uvědomil, před jakým spiknutím stojí tentokrát!

Továrna přitom byla velmi sofistikovaně maskována za jadernou elektrárnu. Průměrnému absolventovi školy života však musí být na první pohled jasné, že není něco v pořádku. Těm pomalejším, co museli ve škole strávit delší dobu, aby si dokázali titulem vlastní důležitost napovíme.

Jak jistě víte, jaderná elektrárna vytváří elektřinu z atomu. Konstruktéři se při výstavbě dopustili fatálního omylu, když k elektrárně postavili i komíny. Je přitom zřejmé, že když se štěpí atom, není potřeba komín podobně, jako tomu bývá například u uhelných elektráren.

Lajdácká práce inženýrů NWO a husté bílé mraky stoupající k jasnému nebi tedy zcela oprávněně upoutaly pozornost pana Černohorského, který se právě vracel ze své hlídky, během které opět nepotkal ani jednoho migranta.

Další bouda na vlastence v celé svojí kráse. Jaderná elektrárna, která potřebuje komíny!!!

Na autenticitu domněnky jsme se zeptali specialisty na chemtrails, pana Semeráka, se kterým jsme vám před časem přinesli rozsáhlý rozhovor:

„Je to hnus. NWO je stále více sofistikovaný. Když zjistili, že pruhy za proudovými letadly jsou příliš nápadné, a že jim tu pohádku o vodních parách nežereme, přišli s něčím novým. To, že se továrna nachází na jednom konkrétním místě, a navíc poblíž Brna, je jasný důkaz toho, že Nový Řád má v úmyslu zotročit celé Brno. Spad bude totiž lokální a velmi koncentrovaný. Další na řadě bude určitě Praha! A tohle vám Česká televize neukáže!“

S panem Semerákem jsme se nakonec rozhodnuli na konec ledna uspořádat akci přímo před údajnou jadernou elektrárnou, kde v rámci happeningu budeme demonstrovat s rozprašovači naplněnými octem, a budete tak hatit plány NWO tím, že budeme nebezpečné kovy rozpouštět přímo v místě jejich vzniku!

 

Co je to chemtrails? Podle zastánců konspiračních teorií mají být chemtrails záměrně vypouštěné chemikálie nebo viry, bakterie a plísně. Chemtrails mají mít oproti kondenzačním pásům jiný vzhled, strukturu a především složení. Důvodů pro vypouštění těchto látek je zastánci chemtrails uváděno více, od boje s globálním oteplováním pomocí tzv. globálního stmívání až po pokus o snížení lidské populace a ovládání lidí. Problematikou chemtrails se zabývalo několik studií (např. v podobě laboratorního testování dešťové vody, sněhu nebo zeminy), jež si nechali vypracovat lidé, kteří měli obavu, že se s tímto fenoménem setkávají nad svými hlavami (např. z Phoenixu, Edmontonu, Severní Karolíně a některých kanadských provinciích). Stratosférický inženýring je popsán v jednom z patentů z roku 1991 a označení chemtrails se od 90. let vyskytuje v několika oficiálních amerických vládních a vojenských dokumentech, např. v dokumentech ARPANETu a v první verzi jurikátu americké sněmovny reprezentantů, H. R. 2977 – Space Preservation Act of 2001 (kde v konečné verzi chybí). Z nedávné doby je to například studie vypracovaná na University Of Calgary pro firmu Aurora Flight Sciences Corporation. Oficiální (politická, vojenská,…) místa tuto konspirační teorii odmítají, odmítají ji i vědečtí experti.


 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi